|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:06 am
Sei chan Lethiel Kukus Lethiel Sei chan Lethiel robimy polowanie na Obcych?? *w oczach pojawiaja sie ogniki* twisted ....... czemu nie.... 3nodding 4laugh Jor soł słit... Pokemonów się boisz, a polować na Alienów będziesz... lol... szalona dziefcynka *tulimy tulimy* pi.es. dziś miałem animowany sen... dziwna jazda... eek 4laugh *przytulas* Alieny nie roba "pika pi" xd wiec nie ma sie czego bać Pika pi!!! gonk ...... crying *chowa sie skoolona za fotelikiem* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:06 am
Hejka Sayo!! O widzę że jeszcze troche i wszystko z wisch list kupisz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:07 am
Labudziak Lethiel Eurina Vam Lethiel Sei chan Lethiel robimy polowanie na Obcych?? *w oczach pojawiaja sie ogniki* twisted ....... czemu nie.... 3nodding 4laugh ich sie nie da zabic... Czym predzej one zabija ciebie..... stare lol !! ja ich zabijać nie chce eek !!! biedne stworzonka... ale zapolować.... środkiem usypiającym... twisted i z ich skóry zrobić sonbie buty *zamyślał sie* A główkę nad kominek *kolejny demoniczny śmiech*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:07 am
Lethiel Sei chan Lethiel Kukus Lethiel Sei chan Lethiel robimy polowanie na Obcych?? *w oczach pojawiaja sie ogniki* twisted ....... czemu nie.... 3nodding 4laugh Jor soł słit... Pokemonów się boisz, a polować na Alienów będziesz... lol... szalona dziefcynka *tulimy tulimy* pi.es. dziś miałem animowany sen... dziwna jazda... eek 4laugh *przytulas* Alieny nie roba "pika pi" xd wiec nie ma sie czego bać Pika pi!!! gonk ...... crying *chowa sie skoolona za fotelikiem* crying Pika?? Ale ona się boi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:08 am
|
|
|
|
|
|
|
*zza fotelika wysoowa sie lapka* witaj sayo.... *slychać cichootki glosik*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam drogie panie i panow wink Za poltorej godzinki przyjezdza do mnie Rynncia wiec mam dobry hu-hu-hu... apsik!... *sniff* dzieki... mam dobry humorek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Kukus Lethiel Sei chan Lethiel robimy polowanie na Obcych?? *w oczach pojawiaja sie ogniki* twisted ....... czemu nie.... 3nodding 4laugh Jor soł słit... Pokemonów się boisz, a polować na Alienów będziesz... lol... szalona dziefcynka *tulimy tulimy* pi.es. dziś miałem animowany sen... dziwna jazda... eek 4laugh *przytulas* Alieny nie roba "pika pi" xd wiec nie ma sie czego bać ale pokemony i tak nie są tak niebezpieczne ja teletubisie... raz obejrzałem z Karoliną, jak miała 2 latka... do tej pory budzę niekiedy się z krzykiem *siuuuuuuu* właśnie trunka dostałem... a w nim... *fanfary* nightmare boots sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:09 am
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Hejka Sayo!! O widzę że jeszcze troche i wszystko z wisch list kupisz. nie bardzo brakuje mi jeszcze 35000 sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Dobra ja lece nareczka
musze glupia historie wymyslec stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[Shinn] Labudziak Lethiel Eurina Vam Lethiel Sei chan Lethiel robimy polowanie na Obcych?? *w oczach pojawiaja sie ogniki* twisted ....... czemu nie.... 3nodding 4laugh ich sie nie da zabic... Czym predzej one zabija ciebie..... stare lol !! ja ich zabijać nie chce eek !!! biedne stworzonka... ale zapolować.... środkiem usypiającym... twisted i z ich skóry zrobić sonbie buty *zamyślał sie* A główkę nad kominek *kolejny demoniczny śmiech* jak by sie tak głębiej zastonowić...jeden granat, masz już i ozdobe, i buty... hmmmmm *nadal myśli (!)*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 2:10 am
Lethiel Sei chan Lethiel Kukus Lethiel Sei chan Lethiel robimy polowanie na Obcych?? *w oczach pojawiaja sie ogniki* twisted ....... czemu nie.... 3nodding 4laugh Jor soł słit... Pokemonów się boisz, a polować na Alienów będziesz... lol... szalona dziefcynka *tulimy tulimy* pi.es. dziś miałem animowany sen... dziwna jazda... eek 4laugh *przytulas* Alieny nie roba "pika pi" xd wiec nie ma sie czego bać Pika pi!!! gonk ...... crying *chowa sie skoolona za fotelikiem* crying He he... *wyciąga Lethiel z za fotelika..* Nie bój się ^^ Heyka Sayokun. Za niedługo spełnisz swoje marzenie... Jeszcze tylko 15k xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Lethiel Sei chan Lethiel Kukus Lethiel Sei chan Lethiel robimy polowanie na Obcych?? *w oczach pojawiaja sie ogniki* twisted ....... czemu nie.... 3nodding 4laugh Jor soł słit... Pokemonów się boisz, a polować na Alienów będziesz... lol... szalona dziefcynka *tulimy tulimy* pi.es. dziś miałem animowany sen... dziwna jazda... eek 4laugh *przytulas* Alieny nie roba "pika pi" xd wiec nie ma sie czego bać Pika pi!!! gonk ...... crying *chowa sie skoolona za fotelikiem* crying Pika?? Ale ona się boi. crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel *zza fotelika wysoowa sie lapka* witaj sayo.... *slychać cichootki glosik* co znowu sei wypuściła pikaczuba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|