|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:48 am
Kitty jestes jesio tu???
lazilas ostatnio po sklepach w szczecinie?? bo potrzebuje jakies czarne bojoowki dorwac heart heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:49 am
opcy //Now Playing: Flapjack [Juicy Planet Earth #06] Human Upholstery [4:35] kto slyszal ten wie...................... stare nie slyszalam nie wiem xd xp *wdrap mu na glowe* whee *przytuuul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego* ja jush ide papa all *zegna wszystkich* papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *Opierajac glowe rekoma wpatruje sie w podloge i czuje lekki powiew zimna* brr... *zapala swieczke i podaje mu* i jak cieplej? wink Co tam u Ciebie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:50 am
Witam wszystkich!!! Quescik wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:50 am
now playing: coma- leszek zukowski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:52 am
[LINKIN] Witam wszystkich!!! Quescik wink blaugh Oszzzzeszz co ja widzeee eek Nowy nick...ciuszki na sobie.... gonk uuuhuhuh ^^ Witaj *przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:52 am
[LINKIN] Witam wszystkich!!! Quescik wink blaugh witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee jush pedze na queścika ninja :>
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:53 am
Lethiel [LINKIN] Witam wszystkich!!! Quescik wink blaugh witaj 4laugh *przytuuuuuuuul* whee jush pedze na queścika ninja :> Dziex wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ciag dalszy.....................
//Now Playing: Flapjack [Juicy Planet Earth #11] Ready To Die / I Want It All [8:02]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*podpala poduszki Lethi plomieniem swieczki* Co u mnie slychac? Ogolem Cradle Of Filth, Kata, Nightwisha... Jon Jenkinsa... nastepnie lesny spiew ptakow i cisze... tak glucha, jakby zdawala sie niczego nie slyszec...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:54 am
opcy ciag dalszy..................... //Now Playing: Flapjack [Juicy Planet Earth #11] Ready To Die / I Want It All [8:02] now playing: coma - pasazer
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:54 am
Violleta iisjah Violleta iisjah - spokojnie jatez wzielam matme *lapie sie za glowe* eeh jakos pojdzie xd mam nadzieje stare *siorb siorb snork* *wycaga chusteczke* mam nadzieje ehhhhh ale jedna dobra rzecz sie stala - 8 tomik hellsinga wydali (swiatlo w tunelu) ale nie plakusiamy ^^ zyjemy dalej i korzystamy z wakacji xd Co u Ciebie? ^^ *podaje lapka* wogole to ja Cie nie znam jeszcze blaugh sweatdrop *klania sie i caluje w lapke* Iisjah wampir - dla przyjaciol Iciek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:55 am
opcy ciag dalszy..................... //Now Playing: Flapjack [Juicy Planet Earth #11] Ready To Die / I Want It All [8:02] now playing: nightwish - walkin in the air whee heart 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:55 am
]Goth bless[ *podpala poduszki Lethi plomieniem swieczki* Co u mnie slychac? Ogolem Cradle Of Filth, Kata, Nightwisha... Jon Jenkinsa... nastepnie lesny spiew ptakow i cisze... tak glucha, jakby zdawala sie niczego nie slyszec... KAt? uh...15stego koncert w Toruniu ^^ eehz..ale mnie nie bedzie neutral komunia sw...brrch...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|