|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:42 am
Lethiel Violleta Witam ^^ *przytula wszystkich* no narescie wrocilo do normy ^^ Co tam u was? blaugh 4laugh witaj Vio 4laugh whee heart *bierze rozbieg* *skok na nia* *przytuuuuuuuuuul* whee spokojnie slicznaaaaaaaaaaa!!! *Vi krzyczy ale spoko wytrzymuje bo jak wiadomo Lethi jest leciutka ^^*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:42 am
iisjah taaa - ja sie sam zastanawiam po co ja matme wzialem - porashkaaaa *przytuuuuuuuuula* sad moze nie poszlo ash tak źle wink wszyscy nashekaja a potem wychodzi calkiem niezle 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:43 am
*wchodzi do lufy karabinu snajperskiego* ja jush ide papa all *zegna wszystkich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:43 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:44 am
Violleta Lethiel Violleta Witam ^^ *przytula wszystkich* no narescie wrocilo do normy ^^ Co tam u was? blaugh 4laugh witaj Vio 4laugh whee heart *bierze rozbieg* *skok na nia* *przytuuuuuuuuuul* whee spokojnie slicznaaaaaaaaaaa!!! *Vi krzyczy ale spoko wytrzymuje bo jak wiadomo Lethi jest leciutka ^^* whee .. dobry hoomorek dzisiaj mam blaugh whee a cio u ciebie ?? wink papa snajperq
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:44 am
iisjah - spokojnie jatez wzielam matme *lapie sie za glowe* eeh jakos pojdzie xd mam nadzieje stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:45 am
YumiTao Illune Ibris Yumi, to idz sama XDDD moze poznasz jakis przystojnych panow... 3nodding a JA?! tak a mogłabys jechac i zostac tam do 23 przynajmiej ? musialabym pogadac a noclegu nie da sie zalatwic? tylko zeby byl tak formlanie wogole bysmy nie musialy tam zostawac na noc ;D
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
//Now Playing: Flapjack [Juicy Planet Earth #06] Human Upholstery [4:35]
kto slyszal ten wie...................... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sir_Snajper *wchodzi do lufy karabinu snajperskiego* ja jush ide papa all *zegna wszystkich* papusss ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:46 am
Violleta iisjah - spokojnie jatez wzielam matme *lapie sie za glowe* eeh jakos pojdzie xd mam nadzieje stare *siorb siorb snork* *wycaga chusteczke* mam nadzieje ehhhhh ale jedna dobra rzecz sie stala - 8 tomik hellsinga wydali (swiatlo w tunelu)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:46 am
ooo kogo ja widze..Christ blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:47 am
Illune YumiTao Illune Ibris Yumi, to idz sama XDDD moze poznasz jakis przystojnych panow... 3nodding a JA?! tak a mogłabys jechac i zostac tam do 23 przynajmiej ? musialabym pogadac a noclegu nie da sie zalatwic? tylko zeby byl tak formlanie wogole bysmy nie musialy tam zostawac na noc ;D tak a niby gdzie ty chesz spac ? neutral a noclegu niestety nie da sie załatwic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:47 am
*Opierajac glowe rekoma wpatruje sie w podloge i czuje lekki powiew zimna* brr...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:48 am
iisjah Violleta iisjah - spokojnie jatez wzielam matme *lapie sie za glowe* eeh jakos pojdzie xd mam nadzieje stare *siorb siorb snork* *wycaga chusteczke* mam nadzieje ehhhhh ale jedna dobra rzecz sie stala - 8 tomik hellsinga wydali (swiatlo w tunelu) ale nie plakusiamy ^^ zyjemy dalej i korzystamy z wakacji xd Co u Ciebie? ^^ *podaje lapka* wogole to ja Cie nie znam jeszcze blaugh sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:48 am
]Goth bless[ *Opierajac glowe rekoma wpatruje sie w podloge i czuje lekki powiew zimna* brr... O.o ... *obrzooca go podushkami* nio .. :] cieplej ?? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|