|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:01 am
*idzie pouderzac glowa w sciane*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:02 am
opcy *idzie pouderzac glowa w sciane* moze dzisiaj tak dla odmiany w umywalke postukasz ? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:02 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:06 am
YumiTao opcy *idzie pouderzac glowa w sciane* moze dzisiaj tak dla odmiany w umywalke postukasz ? xd *idzie do lazienki... po chwili slychac odglos uderzania o umywalke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:07 am
Ok Ja znikam ...
papa all...
blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:08 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:09 am
Kiart Ok Ja znikam ... papa all... blaugh papatki smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:10 am
opcy YumiTao opcy *idzie pouderzac glowa w sciane* moze dzisiaj tak dla odmiany w umywalke postukasz ? xd *idzie do lazienki... po chwili slychac odglos uderzania o umywalke* *wchodzi do łazienki* zrobisz sobie krzywde stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:10 am
Lina-san opcy YumiTao opcy *idzie pouderzac glowa w sciane* moze dzisiaj tak dla odmiany w umywalke postukasz ? xd *idzie do lazienki... po chwili slychac odglos uderzania o umywalke* *wchodzi do łazienki* zrobisz sobie krzywde stare on ma twarda głowe nic mu nie bedzie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:11 am
Lina-san *wchodzi do łazienki* zrobisz sobie krzywde stare albo zepsujesz umywalke...... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:12 am
YumiTao ...Kage a Libido by pojechał ze mna ? blaugh Szczerze? Pewnie nie... *wzrusza ramionami* Cos z nia dzis nie tak, ma podobno totalnie zjebany humor.. no i sie nawet do mnie nie odezwala ani slowem..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:13 am
Miho_14 Lina-san *wchodzi do łazienki* zrobisz sobie krzywde stare albo zepsujesz umywalke...... xp tez fakt...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:13 am
Lina-san *wchodzi do łazienki* zrobisz sobie krzywde stare serio xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:14 am
opcy Lina-san *wchodzi do łazienki* zrobisz sobie krzywde stare serio xd no chyba tak... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 11:14 am
]Goth bless[ YumiTao ...Kage a Libido by pojechał ze mna ? blaugh Szczerze? Pewnie nie... *wzrusza ramionami* Cos z nia dzis nie tak, ma podobno totalnie zjebany humor.. no i sie nawet do mnie nie odezwala ani slowem.. aha...to z kim ja pojade ? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|