|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:48 am
Witam wszystkich... *siada odwrotnie na krzesle i opiera glowe na oparciu wpatrujac sie w przestrzen przed soba*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:48 am
Hejka Wam ...^^
Ib , Kropa ... xd
wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:50 am
oi! Ibris & Goth 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:50 am
No nie było dawno
Witam Kage.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:51 am
opcy kropka haj haj haj biggrin jakim cudem nagle przybyło mi 3,8 k??? eek PRZECZYTAJ SE OGLOSZENIAaj aj aj.. fajnie smile przepraszam opcy, nie musisz krzyczeć crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:52 am
]Goth bless[ Witam wszystkich... *siada odwrotnie na krzesle i opiera glowe na oparciu wpatrujac sie w przestrzen przed soba* Hejka smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka opcy kropka haj haj haj biggrin jakim cudem nagle przybyło mi 3,8 k??? eek PRZECZYTAJ SE OGLOSZENIAaj aj aj.. fajnie smile przepraszam opcy, nie musisz krzyczeć crying sa momenty kiedy nawet tak spokojnemu czlowiekowi jak ja nerwy puszczaja......... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam wszystkich... *siada odwrotnie na krzesle i opiera glowe na oparciu wpatrujac sie w przestrzen przed soba* *zachodzi go od tylu i mocno przytula do siebie calujac w glowe* hey Kotku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:53 am
hej ib, kropka, cieniu... *siada znudzona na foteliku z glowa w dol i nogami na oparciu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:53 am
Widze, ze nie tylko ja jestem padnieta i nie mam checi do normalnego zycia
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:54 am
Ibris Widze, ze nie tylko ja jestem padnieta i nie mam checi do normalnego zycia ja nie mam chęci do niczego xp nawet do stukania w klawisze xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:57 am
kropka Ibris Widze, ze nie tylko ja jestem padnieta i nie mam checi do normalnego zycia ja nie mam chęci do niczego xp nawet do stukania w klawisze xd Ja wrocilam 2h temu z wycieczki klasowej, 3-dniowej... mam odciski, otarcia, poklute stopy, zakwasy po 6h marszu i marudze... XDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:57 am
kropka Ibris Widze, ze nie tylko ja jestem padnieta i nie mam checi do normalnego zycia ja nie mam chęci do niczego xp nawet do stukania w klawisze xd *pomrukuje od niechcenia lapiac dlonie Ib w swoje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:58 am
kropka Ibris Widze, ze nie tylko ja jestem padnieta i nie mam checi do normalnego zycia ja nie mam chęci do niczego xp nawet do stukania w klawisze xd ninja :lurk: ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|