|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:31 am
opcy Christoff_Gangrell Kumam kumam.. nie boj żaby.... TYlko sie w pierwszej chwili zdeczka zdziwiłem i wk�rzyłem.... bo mnie to biadolenie juz wkurzac zaczyna..... ja wole byc te moje 4k w plecy niz 5-krotne w niektorych przypadkach podbicie cen na marketplace....... Ok ok sorki masz racje... Josh sie zamykam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:31 am
Jaswinder opcy czy ty w ogole rozumiesz po co byl ten rollback?? stare nie... a przeczytalas wszystkie announcements?.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:32 am
opcy Christoff_Gangrell Kumam kumam.. nie boj żaby.... TYlko sie w pierwszej chwili zdeczka zdziwiłem i wk�rzyłem.... bo mnie to biadolenie juz wkurzac zaczyna..... ja wole byc te moje 4k w plecy niz 5-krotne w niektorych przypadkach podbicie cen na marketplace....... eek Za to ja jestem o 3k do przodu.... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:32 am
opcy Jaswinder opcy czy ty w ogole rozumiesz po co byl ten rollback?? stare nie... a przeczytalas wszystkie announcements?............. ja tego nie znaju, ja pa ruski... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:35 am
Jaswinder opcy Jaswinder opcy czy ty w ogole rozumiesz po co byl ten rollback?? stare nie... a przeczytalas wszystkie announcements?............. ja tego nie znaju, ja pa ruski... sweatdrop tja........... kazdego szkoda...........................
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:36 am
5er4phin3 opcy Christoff_Gangrell Kumam kumam.. nie boj żaby.... TYlko sie w pierwszej chwili zdeczka zdziwiłem i wk�rzyłem.... bo mnie to biadolenie juz wkurzac zaczyna..... ja wole byc te moje 4k w plecy niz 5-krotne w niektorych przypadkach podbicie cen na marketplace....... eek Za to ja jestem o 3k do przodu.... eek a ja o 5k......... xp hej yumka whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:36 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:40 am
Now Playing : Ciemna strona pomidora - aborcja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:42 am
//Now Playing: Blur [13 #07] Battle [7:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:45 am
*wysuwa sie zza drzwi od swojej komorki z jedzeniem w reku* A czy marketplace tez nie dziala? ==' Hey
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:46 am
haj haj haj biggrin jakim cudem nagle przybyło mi 3,8 k??? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:47 am
Ibris *wysuwa sie zza drzwi od swojej komorki z jedzeniem w reku* A czy marketplace tez nie dziala? ==' Hey dziala ale nie idzie nic kupowac xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:47 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:48 am
kropka haj haj haj biggrin jakim cudem nagle przybyło mi 3,8 k??? eek PRZECZYTAJ SE OGLOSZENIA
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|