|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:06 am
Lina-san Baliaur a co Ty taka rozszczesliwiona?? xd mam ogon wilka XD _-_ a ja kce ankletsy xd i pol litra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:07 am
opcy Kiart Eh ... lepiej nie wiedziec ... Ja ostatnio swojej informatyczce tlumaczylem jak skonfigurowac ruter a rak temu jak robic slajdy ... sweatdrop jaki router? CISCO? nie kupili sobie Planeta i mysleli ze szpanuja ... nie wiedziala gdzie i co trzeba bylo powpisywac i co pozaznaczac ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:08 am
opcy Aidanna opcy Aidanna ale ja wciskam to glupie print screen i dupa... nic sie nie dzije gonk no bo teraz wlaczasz np. glupiego Painta i dajesz Edycje-> Wklej albo crocej CTRL + V z klawiatury......... jeny czego was w tych szkolach teraz ucza.................. i tak nie dzila stare powstrzymam sie od skomentowania tego..... choc jest to trudne....... spokojnie , policz do 10 zanim komus zrobisz krzywde wink
Aidana, jeszcze raz po kolei: -otworz swoje inventory -wcisnij Print screen -otworz paint -wybierz z edycji opcje "wklej" Powinien Ci sie wkleic obraz. Zapisz go i wrzuc na serwer.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:09 am
heloł kaszlaku xd domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:11 am
Omega Sun opcy Aidanna opcy Aidanna ale ja wciskam to glupie print screen i dupa... nic sie nie dzije gonk no bo teraz wlaczasz np. glupiego Painta i dajesz Edycje-> Wklej albo crocej CTRL + V z klawiatury......... jeny czego was w tych szkolach teraz ucza.................. i tak nie dzila stare powstrzymam sie od skomentowania tego..... choc jest to trudne....... spokojnie , policz do 10 zanim komus zrobisz krzywde wink
Aidana, jeszcze raz po kolei: -otworz swoje inventory -wcisnij Print screen -otworz paint -wybierz z edycji opcje "wklej" Powinien Ci sie wkleic obraz. Zapisz go i wrzuc na serwer. scream a ja wam mowie ze nie dziala!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart opcy Kiart Eh ... lepiej nie wiedziec ... Ja ostatnio swojej informatyczce tlumaczylem jak skonfigurowac ruter a rak temu jak robic slajdy ... sweatdrop jaki router? CISCO? nie kupili sobie Planeta i mysleli ze szpanuja ... nie wiedziala gdzie i co trzeba bylo powpisywac i co pozaznaczac ... xd a czyli taki malutki routerek....... my na zajeciach konfigurowalismy takie wielkie..... wszystko z linii komend.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:12 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna scream a ja wam mowie ze nie dziala!!!! bardzo to racjonalne z twojej strony opierdalac ludzi ktorzy chca ci pomoc....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
ma ktos pozyczyc 5 500g?? proshu oddam w tym m-cu gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:13 am
opcy Kiart opcy Kiart Eh ... lepiej nie wiedziec ... Ja ostatnio swojej informatyczce tlumaczylem jak skonfigurowac ruter a rak temu jak robic slajdy ... sweatdrop jaki router? CISCO? nie kupili sobie Planeta i mysleli ze szpanuja ... nie wiedziala gdzie i co trzeba bylo powpisywac i co pozaznaczac ... xd a czyli taki malutki routerek....... my na zajeciach konfigurowalismy takie wielkie..... wszystko z linii komend..... biggrin biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:15 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 10:15 am
?????????????????? dlaczego w inwentorku mam inną fryzurkę niż na głowie? i skąd się wzięła powiększona kasa? ??????????????????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|