|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:24 am
Omega Sun Kiart xd Nie chcesz sie moze pozbuc winged Ankle ...?? blaugh Widze, ze sa bardzo pozadanym itemkiem w questach xd Nie chce sie ich pozbyc- lubie je. A poza tym mam manie zbieractwa wink Moj Skarbiec ... biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:25 am
Lina-san Aidanna Lina ile masz kasy... moge ci go sprzedac za 7k blaugh Nie ma mowy... mam 4583 a w markecie kosztowało z 5000-6000 stare a nie 7000 dawaj tyle ile masz!!! chce sie tego pozbyc!!! mozesz dorzucic jeszcze jakis ciuszek jesli laska 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:27 am
Lina-san Aidanna Lina ile masz kasy... moge ci go sprzedac za 7k blaugh Nie ma mowy... mam 4583 a w markecie kosztowało z 5000-6000 stare a nie 7000 eek eek eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:27 am
Kiart Omega Sun Kiart xd Nie chcesz sie moze pozbuc winged Ankle ...?? blaugh Widze, ze sa bardzo pozadanym itemkiem w questach xd Nie chce sie ich pozbyc- lubie je. A poza tym mam manie zbieractwa wink Moj Skarbiec ... biggrin biggrin hehhe jak zrobic takie cos zeby pokazac cala moja szfe xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:29 am
Aidanna Lina-san Aidanna Lina ile masz kasy... moge ci go sprzedac za 7k blaugh Nie ma mowy... mam 4583 a w markecie kosztowało z 5000-6000 stare a nie 7000 dawaj tyle ile masz!!! chce sie tego pozbyc!!! mozesz dorzucic jeszcze jakis ciuszek jesli laska 3nodding ok ;3 ale z ciuszkami to kiepsko bedzie mam tylko: te skarpetki, czapke, buty, spodnie, bluzke i spodenki co dawli za spiewanie kolęd ;/ reszta to co mam na sobie XP i tego nei oddaje XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili może jakieś wsparcie.... 4laugh blaugh blaugh pomysle nad tym wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
mam pytanko.. od 9 maja dostalam 2 giftboxy 1 trunka i pinklinka (przed chwila wink ) czy jak skoncza to zamieszanie z rollabckiem i tym wszystkim czy dostane to kiedykolwiek z powrotem??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:30 am
os w morde ktos mnie zdonatowal crying poraz pierwszy od dawien dawna ktos pomogl mi w quescie crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:30 am
Aidanna Kiart Omega Sun Kiart xd Nie chcesz sie moze pozbuc winged Ankle ...?? blaugh Widze, ze sa bardzo pozadanym itemkiem w questach xd Nie chce sie ich pozbyc- lubie je. A poza tym mam manie zbieractwa wink Moj Skarbiec ... biggrin biggrin hehhe jak zrobic takie cos zeby pokazac cala moja szfe xp np. print screen XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:31 am
o masz maske kitsune smile ja swoje oddalam wraz z opaska zaraz po otwarciu listow sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:33 am
Lina-san Aidanna Kiart Omega Sun Kiart xd Nie chcesz sie moze pozbuc winged Ankle ...?? blaugh Widze, ze sa bardzo pozadanym itemkiem w questach xd Nie chce sie ich pozbyc- lubie je. A poza tym mam manie zbieractwa wink Moj Skarbiec ... biggrin biggrin hehhe jak zrobic takie cos zeby pokazac cala moja szfe xp np. print screen XD nei mam tego programu domokun na tym komputerze... na innym mam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:33 am
Baliaur mam pytanko.. od 9 maja dostalam 2 giftboxy 1 trunka i pinklinka (przed chwila wink ) czy jak skoncza to zamieszanie z rollabckiem i tym wszystkim czy dostane to kiedykolwiek z powrotem?? raczej nie, tylko to co dostalas przed chwila
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:34 am
jest!!! pozbylam sie tego ogona!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:35 am
Aidanna nei mam tego programu domokun na tym komputerze... na innym mam ehmm eek eek eek Print Screen to przycisk na klawiaturze- kazdy go ma sweatdrop Wcisnij go, a potem otworz np. paint i wcisnij ctrl+v. Zapisz, wrzuc na serwer i gotowe 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:36 am
Omega Sun Aidanna nei mam tego programu domokun na tym komputerze... na innym mam ehmm eek eek eek Print Screen to przycisk na klawiaturze- kazdy go ma sweatdrop Wcisnij go, a potem otworz np. paint i wcisnij ctrl+v. Zapisz, wrzuc na serwer i gotowe 3nodding ta... sorki ale bez programu to nie dziala... niektore kompy maja to wbudowane ale ja nie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|