|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:15 am
Kiart Omega Sun Aidanna Omega Sun w koncu mam porzadek w swoich rzeczach 3nodding whee az tyle tego masz... pokarz xd ja to tez mam juz troszku uzbieranych rzeczy whee nie, nie az tak duzo, ale mialam balagan w ktorym ciezko bylo cokolwiek znalezc sweatdrop . szafa xd Nie chcesz sie moze pozbuc winged Ankle ...?? blaugh *popycha go i ladnie usmiecha do omi* no wlasnie Lina ile masz kasy... moge ci go sprzedac za 7k blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Lina-san Aidanna o ty mi wygladasz na osobe potzebujaca were tail xd zgadza się 3nodding oi! Lina! dawno cie nie bylo! witaj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omi, patrząc na twoją szafe czuje sie uboga.... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:16 am
Kiart xd Nie chcesz sie moze pozbuc winged Ankle ...?? blaugh Widze, ze sa bardzo pozadanym itemkiem w questach xd Nie chce sie ich pozbyc- lubie je. A poza tym mam manie zbieractwa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:17 am
mam eteralną pilotke 3nodding wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Quili Omi, patrząc na twoją szafe czuje sie uboga.... xd widzisz omi... robisz ludkom kompleksy razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Violleta nie moge nawet kolorow zmieniac neutral gonk sprawdz czy masz zaznaczone "BBCode is ON" przy pisaniu postów! 3nodding aaaj *glupia Vi...glupia Vi..* sweatdrop dzieki opcy.. ok ja powoli zmykusiam tatko chce pograc..bede potem mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok ^^ ale kto wie moze za to ze nie bedzie tego upartego sushi blaugh hehe..pozdrowka *kiwa wszystkim*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:19 am
Violleta opcy Violleta nie moge nawet kolorow zmieniac neutral gonk sprawdz czy masz zaznaczone "BBCode is ON" przy pisaniu postów! 3nodding aaaj *glupia Vi...glupia Vi..* sweatdrop dzieki opcy.. ok ja powoli zmykusiam tatko chce pograc..bede potem mam nadzieje ze juz wszystko bedzie ok ^^ ale kto wie moze za to ze nie bedzie tego upartego sushi blaugh hehe..pozdrowka *kiwa wszystkim*papa (*macha lapka na dowidzenia*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:21 am
Quili Omi, patrząc na twoją szafe czuje sie uboga.... xd Zobaczysz, za jakis czas nawet sama nie zauwazysz ile Ci sie roznych rzeczy nazbieralo 3nodding Eventy, listy, co jakis czas jakis ciuszek i szafa bedzie zapchana jak u mnie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Lina ile masz kasy... moge ci go sprzedac za 7k blaugh Nie ma mowy... mam 4583 a w markecie kosztowało z 5000-6000 stare a nie 7000
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ej, do czego własciwie sa te listy ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
nie moge nic z edytowac...no coz nadal nic nie widze koloru niebieskiego jesli chodzi o moje posty ale jak ktos ma skopiowane to juz widze neutral ee ide..papasie xd do potemm =]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:22 am
Quili ej, do czego własciwie sa te listy ? masz z nich przedmioty xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:23 am
Quili ej, do czego własciwie sa te listy ? w srodku sa itemy donacyjne..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:23 am
Omega Sun Quili Omi, patrząc na twoją szafe czuje sie uboga.... xd Zobaczysz, za jakis czas nawet sama nie zauwazysz ile Ci sie roznych rzeczy nazbieralo 3nodding Eventy, listy, co jakis czas jakis ciuszek i szafa bedzie zapchana jak u mnie wink może jakieś wsparcie.... 4laugh blaugh blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|