|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:05 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:06 am
o ty mi wygladasz na osobe potzebujaca were tail xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:07 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:07 am
Aidanna Omega Sun w koncu mam porzadek w swoich rzeczach 3nodding whee az tyle tego masz... pokarz xd ja to tez mam juz troszku uzbieranych rzeczy whee nie, nie az tak duzo, ale mialam balagan w ktorym ciezko bylo cokolwiek znalezc sweatdrop . szafa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:10 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Aidanna Omega Sun w koncu mam porzadek w swoich rzeczach 3nodding whee az tyle tego masz... pokarz xd ja to tez mam juz troszku uzbieranych rzeczy whee nie, nie az tak duzo, ale mialam balagan w ktorym ciezko bylo cokolwiek znalezc sweatdrop . szafaoj mrrr.... masz wingled ankles *slini sie* obiekt mojego questa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:11 am
nie moge nawet kolorow zmieniac neutral gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:12 am
Omega Sun Aidanna Omega Sun w koncu mam porzadek w swoich rzeczach 3nodding whee az tyle tego masz... pokarz xd ja to tez mam juz troszku uzbieranych rzeczy whee nie, nie az tak duzo, ale mialam balagan w ktorym ciezko bylo cokolwiek znalezc sweatdrop . szafa xd Nie chcesz sie moze pozbuc winged Ankle ...?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:13 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna o ty mi wygladasz na osobe potzebujaca were tail xd zgadza się 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna Omega Sun nie, nie az tak duzo, ale mialam balagan w ktorym ciezko bylo cokolwiek znalezc sweatdrop . szafaoj mrrr.... masz wingled ankles *slini sie* obiekt mojego questa blaugh zbieralam wszystkie przedmioty z listow, brakujace sa u Euri bo sobie "pozycza" niektore rzeczy ode mnie bez pytania sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:14 am
Violleta nie moge nawet kolorow zmieniac neutral gonk sprawdz czy masz zaznaczone "BBCode is ON" przy pisaniu postów! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 9:14 am
Lina-san Aidanna o ty mi wygladasz na osobe potzebujaca were tail xd zgadza się 3nodding oi! Lina! dawno cie nie bylo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|