|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:32 am
M-Teen Ozzwald M-Teen *wchodzi* @.@ SIMSY SĄ SUPER @.@ dziękuje Ozz za kod *cmok w polik* *przytul* 3nodding whee hehehe biggrin *rozsiada sie w fotelu i popija herbatke* jak bedziesz jeszcze potrzebowac jakies klucze to wal do mnie.. ninja moze jakis bede miec dlaciebie... jedyna gra jaką posiadam do Simsy 2 XD I raczej nie chce żadnej innej, ale i tak za to bardzo Ci dziękuje 4laugh ja musze sobie zalatwic ta gre bo teraz bedzie dzialac na moim nowym komputerku biggrin i mam stale lacze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:34 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:35 am
KTO MA ICQ I POGRA ZE MNĄ W SLIDE-A-LAMA ????
jak cos to szukajcie marcior 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:35 am
M-Teen KTO MA ICQ I POGRA ZE MNĄ W SLIDE-A-LAMA ???? jak cos to szukajcie marcior 3nodding co?? xd fajnie brzmi blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:38 am
Delein racqel pytali, pytali. ale nie odpowiadalas... a moze teraz ? Nie zauważyłam...serio? blaugh Co...teraz mam powiedzieć? A jeżeli to zostanie wykorzystane przeciwko mnie? xd oczywiscie, ze to wykorzystamy. W dodatku ta rozmowa jest nagrywana a tasma trafi do twoich kilkutomowych akt osobistych do uzytku wewnetrznego. Nic sie nie ukryje. A wiec. Jakie masz majtki?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:41 am
racqel Delein racqel pytali, pytali. ale nie odpowiadalas... a moze teraz ? Nie zauważyłam...serio? blaugh Co...teraz mam powiedzieć? A jeżeli to zostanie wykorzystane przeciwko mnie? xd oczywiscie, ze to wykorzystamy. W dodatku ta rozmowa jest nagrywana a tasma trafi do twoich kilkutomowych akt osobistych do uzytku wewnetrznego. Nic sie nie ukryje. A wiec. Jakie masz majtki? Jeżeli tak to okej XD Mam takie spodenki damskie w moro xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:45 am
czy wiecie czy jest ktos z naszej gildii z gadnska xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:46 am
Delein racqel Delein racqel pytali, pytali. ale nie odpowiadalas... a moze teraz ? Nie zauważyłam...serio? blaugh Co...teraz mam powiedzieć? A jeżeli to zostanie wykorzystane przeciwko mnie? xd oczywiscie, ze to wykorzystamy. W dodatku ta rozmowa jest nagrywana a tasma trafi do twoich kilkutomowych akt osobistych do uzytku wewnetrznego. Nic sie nie ukryje. A wiec. Jakie masz majtki? Jeżeli tak to okej XD Mam takie spodenki damskie w moro xd obcisle?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:46 am
Aidanna czy wiecie czy jest ktos z naszej gildii z gadnska xp Jest temat ze spisem kto gdzie mieszka..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:47 am
ide sie szykować smile
papa ;cute: 8wychodzi*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:49 am
Delein Aidanna czy wiecie czy jest ktos z naszej gildii z gadnska xp Jest temat ze spisem kto gdzie mieszka.. tak?? aha dzieki xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:49 am
Aidanna czy wiecie czy jest ktos z naszej gildii z gadnska xp Kocur - revcat tam teraz mieszka, ale pojechal na weekend spowrotem do Sz-na.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:52 am
racqel Aidanna czy wiecie czy jest ktos z naszej gildii z gadnska xp Kocur - revcat tam teraz mieszka, ale pojechal na weekend spowrotem do Sz-na. ja jestem z gdanska i tak sie tylko pytam czy nie jestem jedyna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|