|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:22 am
a po co ci ta iformacja o moich majtkach??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:22 am
musze spadac bede pozniej....... nara......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:23 am
opcy Delein Czy ktoś wie, jak jest trujący lub trucizna w łacinie? ja bym stawial na cos z "venom" ale to byl strzal..... trucizna - venenum zatruty - venenatus /edit. Collins Gem. Latin>English>Latin Dictionary (1957)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:24 am
opcy Delein opcy Delein Czy ktoś wie, jak jest trujący lub trucizna w łacinie? ja bym stawial na cos z "venom" ale to byl strzal..... Hm...całkiem możliwe... W necie żadnego porządnego słownika nie ma kurde balans! Results for query "poison": inficio infeci infectum : to poison, taint, corrupt. toxicum : poison. veneficus : poisonous, magical /witch, wizard, caster of spells. venenifer : poisonous. venenum : drug, poison, potion. http://www.arts.cuhk.edu.hk/Lexis/Latin/ 3nodding eek Nomalnie ci ołtarz postawię! Dziękuję *cmokas* blaugh Papa! ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:24 am
Aidanna a po co ci ta iformacja o moich majtkach?? zbieramy takie dane strategiczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:27 am
Ozzwald Aidanna a po co ci ta iformacja o moich majtkach?? zbieramy takie dane strategiczne... aha.... *odsuwa sie* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:27 am
*wchodzi* @.@ SIMSY SĄ SUPER @.@
dziękuje Ozz za kod *cmok w polik* *przytul* 3nodding whee
hehehe biggrin *rozsiada sie w fotelu i popija herbatke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:28 am
opcy musze spadac bede pozniej....... nara...... joop !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:28 am
Aidanna Ozzwald Aidanna a po co ci ta iformacja o moich majtkach?? zbieramy takie dane strategiczne... aha.... *odsuwa sie* xp Nie uciekaj przed nimi...mi nic nie zrobili...chociaż nawet o majtasy się nie zapytali XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:29 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:29 am
M-Teen *wchodzi* @.@ SIMSY SĄ SUPER @.@ dziękuje Ozz za kod *cmok w polik* *przytul* 3nodding whee hehehe biggrin *rozsiada sie w fotelu i popija herbatke* jak bedziesz jeszcze potrzebowac jakies klucze to wal do mnie.. ninja moze jakis bede miec dlaciebie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:30 am
Delein Aidanna Ozzwald Aidanna a po co ci ta iformacja o moich majtkach?? zbieramy takie dane strategiczne... aha.... *odsuwa sie* xp Nie uciekaj przed nimi...mi nic nie zrobili...chociaż nawet o majtasy się nie zapytali XD pytali, pytali. ale nie odpowiadalas... a moze teraz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:31 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald M-Teen *wchodzi* @.@ SIMSY SĄ SUPER @.@ dziękuje Ozz za kod *cmok w polik* *przytul* 3nodding whee hehehe biggrin *rozsiada sie w fotelu i popija herbatke* jak bedziesz jeszcze potrzebowac jakies klucze to wal do mnie.. ninja moze jakis bede miec dlaciebie... jedyna gra jaką posiadam do Simsy 2 XD I raczej nie chce żadnej innej, ale i tak za to bardzo Ci dziękuje 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel pytali, pytali. ale nie odpowiadalas... a moze teraz ? Nie zauważyłam...serio? blaugh Co...teraz mam powiedzieć? A jeżeli to zostanie wykorzystane przeciwko mnie? xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|