|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:10 am
Driadaa to juz nie problem zapłacic, bo mam troszke kasy (a teraz pewnie po tych zmianach jeszcze mniej) ale teraz nie zapłace bo trady nie działają ps. ile chcesz Delein? Łojezuśku za siga? Kurde mi tam kasa nie potrzebna...ale takie symboliczne 200 na motywację to okej ^^ Napisz mi na PM co tam ma być. Ale z góry mówię, że podobnego do swojego siga nie robię, bo chcę,żeby mój był oryginalny xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:10 am
ide sobie papa bede wieczorem
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:11 am
Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop ja mysle ze to nie od programu zalezy..... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop bo do ładnych rysunków trza mieć tablet...a z programów graficznych dla mnie najlepszy jest Photoshop.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop stare nikt niezwaraca na mnie uwagi... laski bez!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:12 am
Aidanna Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop stare nikt niezwaraca na mnie uwagi... laski bez!! bardzo prosze nie odstawiaj tu fochow..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:14 am
opcy Aidanna Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop stare nikt niezwaraca na mnie uwagi... laski bez!! bardzo prosze nie odstawiaj tu fochow.......... hehe dobra juz nie bede xp *uklada reke w ksztalcie literki U i robi slimaczka* xd i niewiecie co to jest muahahhaha... jak bende miec filmik to pokaze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:15 am
Aidanna Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop stare nikt niezwaraca na mnie uwagi... laski bez!! niezle. czekalas cale 2 minuty zanim rzucilas ten komentarz. to sie nazywa ciepliwosc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:16 am
Czy ktoś wie, jak jest trujący lub trucizna w łacinie?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Aidanna opcy Aidanna Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop stare nikt niezwaraca na mnie uwagi... laski bez!! bardzo prosze nie odstawiaj tu fochow.......... hehe dobra juz nie bede xp *uklada reke w ksztalcie literki U i robi slimaczka* xd i niewiecie co to jest muahahhaha... jak bende miec filmik to pokaze blaugh pokazywac to zasze mozesz...... 3nodding btw. jakie masz majtki? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Aidanna Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop stare nikt niezwaraca na mnie uwagi... laski bez!! niezle. czekalas cale 2 minuty zanim rzucilas ten komentarz. to sie nazywa ciepliwosc... xp taka jestem *robi sie malutka*(esdeczek) przeproszu
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:17 am
Delein Czy ktoś wie, jak jest trujący lub trucizna w łacinie? ja bym stawial na cos z "venom" ale to byl strzal.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:18 am
opcy Delein Czy ktoś wie, jak jest trujący lub trucizna w łacinie? ja bym stawial na cos z "venom" ale to byl strzal..... Hm...całkiem możliwe... W necie żadnego porządnego słownika nie ma kurde balans!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:18 am
opcy Aidanna opcy Aidanna Aidanna wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop stare nikt niezwaraca na mnie uwagi... laski bez!! bardzo prosze nie odstawiaj tu fochow.......... hehe dobra juz nie bede xp *uklada reke w ksztalcie literki U i robi slimaczka* xd i niewiecie co to jest muahahhaha... jak bende miec filmik to pokaze blaugh pokazywac to zasze mozesz...... 3nodding btw. jakie masz majtki? wink ?? eek cicho... takie fajne z krowka na tylku blaugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:21 am
Delein opcy Delein Czy ktoś wie, jak jest trujący lub trucizna w łacinie? ja bym stawial na cos z "venom" ale to byl strzal..... Hm...całkiem możliwe... W necie żadnego porządnego słownika nie ma kurde balans! Results for query "poison": inficio infeci infectum : to poison, taint, corrupt. toxicum : poison. veneficus : poisonous, magical /witch, wizard, caster of spells. venenifer : poisonous. venenum : drug, poison, potion. http://www.arts.cuhk.edu.hk/Lexis/Latin/ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|