|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:54 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:54 am
racqel Ozzwald opcy Driadaa zeby nie było znow jestem wink przepraszam ze wtedy poszłam, ale na zakupy trzeba było wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak zniknę, ale poki co jestem do waszej dyspozycji skoro do dyspozycji to opowiedz nam o swojej bieliznie.... 3nodding otoz to... a tam o bieliznie, wskakuj na rozen ! nie brac jencow !!! ale to sa informacje o strategicznym charakterze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:55 am
opcy Driadaa zeby nie było znow jestem wink przepraszam ze wtedy poszłam, ale na zakupy trzeba było wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak zniknę, ale poki co jestem do waszej dyspozycji skoro do dyspozycji to opowiedz nam o swojej bieliznie.... 3nodding Wiedziałam, ze ktoś to powie XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:56 am
Driadaa opcy Driadaa zeby nie by�‚o znow jestem wink przepraszam ze wtedy posz�‚am, ale na zakupy trzeba by�‚o wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak znikn�™, ale poki co jestem do waszej dyspozycji skoro do dyspozycji to opowiedz nam o swojej bieliznie.... 3nodding redface chciałam sobie dziś ładną kupić ale stwierdziłam, ze wstrzymam sie z tym do zatydzien i wtedy sobie jakis komplecik wybiorę razz wink a aktualna bielizna? wink heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:59 am
Delein opcy Driadaa zeby nie było znow jestem wink przepraszam ze wtedy poszłam, ale na zakupy trzeba było wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak zniknę, ale poki co jestem do waszej dyspozycji skoro do dyspozycji to opowiedz nam o swojej bieliznie.... 3nodding Wiedziałam, ze ktoś to powie XD a moze pani druidka tez sie wypowie na wyzej wymieniony temat?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:59 am
opc, czy rollback zabierze ci czapke-pilotke ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:00 am
Delein jak zrobiłas sobie tą sygnaturkę z avikiem i tekstem wiersza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:00 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:01 am
Driadaa Delein jak zrobiłas sobie tą sygnaturkę z avikiem i tekstem wiersza? W Paincie XD A bluszcze w Fotoszopie blaugh Baaaanał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:04 am
Driadaa Delein Driadaa Delein jak zrobiłas sobie tą sygnaturkę z avikiem i tekstem wiersza? W Paincie XD A bluszcze w Fotoszopie blaugh Baaaanał... zajefajne, mogłabys mi cos takiego zrobic, lub chociaz wytłumaczyc jak sie robi?mozesz sie pozbyc paru goldow i Delein ci zrobi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:05 am
Driadaa Delein Driadaa Delein jak zrobi�‚as sobie t�… sygnaturk�™ z avikiem i tekstem wiersza? W Paincie XD A bluszcze w Fotoszopie blaugh Baaaana�‚... zajefajne, mogłabys mi cos takiego zrobic, lub chociaz wytłumaczyc jak sie robi?Hm...w sumie to miałam kiedyś sklep z sigami, ale zgubiłam linka razz Oj, no po prostu uruchamiasz taki prymitywny program pod tytułem Paint, rysujesz tam co chcesz, jeżeli masz Fotoszopa, to ozdabiasz swoją prackę jakimiś brushami i włala! Zapisujesz na jakimś serwerku i wstawiasz linka do profilu... Cała filozofia :] BTW, to muszę uaktualnić tego mojego siga, bo tam się już nic nie zgadza oprócz imienia i miejsca zamieszkania blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:08 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:09 am
racqel opc, czy rollback zabierze ci czapke-pilotke ? tak..... bede musial jeszce raz kupic...... po prostu wszystkie zakupy i trejdy jakie sie wydarzyly od 9 maja sa anulowane.... poniekad strace tez pinklinka i bluboksa i trunka.... ale mi to jedno..... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 4:09 am
wlasnie mam pytanie jak wy robicie takie ladne rysunki na kompie... bo mam paintshopa ale to nic nie daje sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|