|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:40 am
racqel opcy racqel heh! magnificent tro comeback ? oi! Rac! oi! Ozz! ok. dosc juz tych powitan, bo zaczynaja zajmowac za duzo miejsca. skladac mi tu zaraz raporty jakie macie plany na uczynienie dzisiejszego dnia lepszym od wczorajszego... Ja jeszcze nie mam zadnych planow. Polecam raczej bardziej spontaniczne ulepszanie dnia niz wymyslanie czegokolwiek.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:41 am
racqel ok. dosc juz tych powitan, bo zaczynaja zajmowac za duzo miejsca. skladac mi tu zaraz raporty jakie macie plany na uczynienie dzisiejszego dnia lepszym od wczorajszego... ja przesluchuje plyte z remiksami...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:41 am
racqel opcy racqel heh! magnificent tro comeback ? oi! Rac! oi! Ozz! ok. dosc juz tych powitan, bo zaczynaja zajmowac za duzo miejsca. skladac mi tu zaraz raporty jakie macie plany na uczynienie dzisiejszego dnia lepszym od wczorajszego... Zróbmy barbekju!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:43 am
Delein racqel opcy racqel heh! magnificent tro comeback ? oi! Rac! oi! Ozz! ok. dosc juz tych powitan, bo zaczynaja zajmowac za duzo miejsca. skladac mi tu zaraz raporty jakie macie plany na uczynienie dzisiejszego dnia lepszym od wczorajszego... Zróbmy barbekju! z kogo? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:43 am
Delein racqel opcy racqel heh! magnificent tro comeback ? oi! Rac! oi! Ozz! ok. dosc juz tych powitan, bo zaczynaja zajmowac za duzo miejsca. skladac mi tu zaraz raporty jakie macie plany na uczynienie dzisiejszego dnia lepszym od wczorajszego... Zróbmy barbekju! ja nie dam przypiec mojej kielbaski...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:44 am
Nie wiem, może jakiś ochotnik? :] Albo z jakiegoś n00ba
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:45 am
Ozzwald ja nie dam przypiec mojej kielbaski... XD Hmm...wiesz, jeżeli masz kabanosa, to tak średnio na grilla XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:45 am
Delein Nie wiem, może jakiś ochotnik? :] Albo z jakiegoś n00bamniam....... domokun niuuubik!!!!!! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:48 am
opcy Delein Nie wiem, może jakiś ochotnik? :] Albo z jakiegoś n00bamniam....... domokun niuuubik!!!!!! 3nodding Buehehe... Najpierw trza zastawić przynętę...może w postaci wolnego miejsca na forum, zeby mógł głupie tematy pozakładać... Rac- no cośty z Albatrosa? Tożto święte zwierze jest!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:50 am
Delein opcy Delein Nie wiem, może jakiś ochotnik? :] Albo z jakiegoś n00bamniam....... domokun niuuubik!!!!!! 3nodding Buehehe... Najpierw trza zastawić przynętę...może w postaci wolnego miejsca na forum, zeby mógł głupie tematy pozakładać... Rac- no cośty z Albatrosa? Tożto święte zwierze jest! na stos ! domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:50 am
zeby nie było znow jestem wink przepraszam ze wtedy poszłam, ale na zakupy trzeba było wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak zniknę, ale poki co jestem do waszej dyspozycji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:51 am
Driadaa zeby nie było znow jestem wink przepraszam ze wtedy poszłam, ale na zakupy trzeba było wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak zniknę, ale poki co jestem do waszej dyspozycji skoro do dyspozycji to opowiedz nam o swojej bieliznie.... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:52 am
opcy Driadaa zeby nie było znow jestem wink przepraszam ze wtedy poszłam, ale na zakupy trzeba było wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak zniknę, ale poki co jestem do waszej dyspozycji skoro do dyspozycji to opowiedz nam o swojej bieliznie.... 3nodding otoz to...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:53 am
Ozzwald opcy Driadaa zeby nie było znow jestem wink przepraszam ze wtedy poszłam, ale na zakupy trzeba było wink a zaraz mam obiadek wiec przepraszam, jak zniknę, ale poki co jestem do waszej dyspozycji skoro do dyspozycji to opowiedz nam o swojej bieliznie.... 3nodding otoz to... a tam o bieliznie, wskakuj na rozen ! nie brac jencow !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|