|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:49 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:51 am
...chyba jeszcze większość ludu śpi... domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:53 am
Ja- Yosei ...chyba jeszcze większość ludu śpi... domokun Wedlug mnie to byli, ale zobaczyli, ze kasy nie mozna zarabiac, wiec poszli!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:54 am
[LINKIN] Ja- Yosei ...chyba jeszcze większość ludu śpi... domokun Wedlug mnie to byli, ale zobaczyli, ze kasy nie mozna zarabiac, wiec poszli! e a co się stało XP? Dawno mnei nie było XP
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 2:56 am
Lina-san [LINKIN] Ja- Yosei ...chyba jeszcze większość ludu śpi... domokun Wedlug mnie to byli, ale zobaczyli, ze kasy nie mozna zarabiac, wiec poszli! e a co się stało XP? Dawno mnei nie było XP Dzisiaj cos z systemem nawalil(jak zwykle)i nie mozna zaraviac, ani widziec ile kto ma, ani wchodzic na sklepy i profil!!! crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:00 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:18 am
Ja- Yosei [LINKIN] Lina-san [LINKIN] Ja- Yosei ...chyba jeszcze większość ludu śpi... domokun Wedlug mnie to byli, ale zobaczyli, ze kasy nie mozna zarabiac, wiec poszli! e a co się stało XP? Dawno mnei nie było XP Dzisiaj cos z systemem nawalil(jak zwykle)i nie mozna zaraviac, ani widziec ile kto ma, ani wchodzic na sklepy i profil!!! crying ...jednym słowem syf ...ale c80; ...ja spadam ...trzymajcie się wszyscy ciepło ...Sayonara ... Pa! Sorry nie bylo mnie przy kompie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:29 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:34 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:34 am
[LINKIN] Dzisiaj cos z systemem nawalil(jak zwykle)i nie mozna zaraviac, ani widziec ile kto ma, ani wchodzic na sklepy i profil!!! crying naucz sie czytac bo chyba nie przeczytales ogloszen dokladnie a poza tym to witam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:35 am
heh! magnificent tro comeback ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:36 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:37 am
racqel heh! magnificent tro comeback ? oi! Rac! oi! Ozz!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 14, 2005 3:39 am
opcy racqel heh! magnificent tro comeback ? oi! Rac! oi! Ozz! ok. dosc juz tych powitan, bo zaczynaja zajmowac za duzo miejsca. skladac mi tu zaraz raporty jakie macie plany na uczynienie dzisiejszego dnia lepszym od wczorajszego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|