|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:21 pm
]Goth bless[ Sereg-Run Delein Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^ Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp Naaaa-aaaaaaah... ale jezeli chodzi o ukazywanie swojej sexualnosci - czemu nie? Najwieksza krzywde jaka kosciol uczynil czlowiekowi to wmowienie nam ze nasza sexualnosc jest zla, zwierzeca, blahblah.. Nasi poganscy przodkowie uwazali ze to jest NORMALNE i nie nalezy sie tego wstydzic - takiego tez zdania jestem ja. Dopisek- SZAAATAAAN SZAAATAAAN, SZAAATAAN SZAATAAN TO WIEEEE, OU, JEEEEEE!!!! (swietna piosenka XD) prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:24 pm
Delein ]Goth bless[ sweet_chii Sereg-Run Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp to ja widocznie jestem swieta bo nawet nie pije alkoholu stare Akurat alkohol nie ma wiele do tego.. a taka swietosc, oo.. to moja droga, dopiero jest zboczenie.. To już podpada pod kategorię inwalidzką xd dziekuje... pocieszyliscie mnie xp Ozzwald ]Goth bless[ sweet_chii Sereg-Run Delein Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^ Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp to ja widocznie jestem swieta bo nawet nie pije alkoholu stare Akurat alkohol nie ma wiele do tego.. a taka swietosc, oo.. to moja droga, dopiero jest zboczenie.. taka swietosc mnie kreci... xp gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:25 pm
racqel prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze... Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:28 pm
]Goth bless[ racqel prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze... Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd szczerze? to straszny badziew. tak zwana masowka, pulpa pod publike, czytalem w oryginale i jest napisana po prostu kiepsko a autor bazuje na powszechnym zainteresowaniu spiskami w kosciele itp. pierdolach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:31 pm
]Goth bless[ racqel prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze... Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:31 pm
racqel ]Goth bless[ racqel prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze... Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd szczerze? to straszny badziew. tak zwana masowka, pulpa pod publike, czytalem w oryginale i jest napisana po prostu kiepsko a autor bazuje na powszechnym zainteresowaniu spiskami w kosciele itp. pierdolach. Pewnie tak, nie jestes jedynym, ktory ma takie zdanie... Moze nie byl to jakis najlepszy kryminal, ale czytalo sie calkiem ciekawie.. a jezeli chodzi o wprowadzanie tych badziewii w zycie - co to to nie... Kurde.. przeczytalbym sobie cos naprawde dobrego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:33 pm
Ech, oczy mi sie kleja... Wiec ide spac :] Milej nocy! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:33 pm
]Goth bless[ racqel ]Goth bless[ racqel prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze... Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd szczerze? to straszny badziew. tak zwana masowka, pulpa pod publike, czytalem w oryginale i jest napisana po prostu kiepsko a autor bazuje na powszechnym zainteresowaniu spiskami w kosciele itp. pierdolach. Pewnie tak, nie jestes jedynym, ktory ma takie zdanie... Moze nie byl to jakis najlepszy kryminal, ale czytalo sie calkiem ciekawie.. a jezeli chodzi o wprowadzanie tych badziewii w zycie - co to to nie... Kurde.. przeczytalbym sobie cos naprawde dobrego... bare with me a second please...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:34 pm
opcy ]Goth bless[ racqel prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze... Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd  P R A W D A, lepiej tego skrocic chyba sie nie da 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:34 pm
]Goth bless[ Pewnie tak, nie jestes jedynym, ktory ma takie zdanie... Moze nie byl to jakis najlepszy kryminal, ale czytalo sie calkiem ciekawie.. a jezeli chodzi o wprowadzanie tych badziewii w zycie - co to to nie... Kurde.. przeczytalbym sobie cos naprawde dobrego... Emberto Eco - "Wahadło Foucaulta" IMHO najlepszejsza ksiazka o teoriach (za przeproszeniem) spiskowych
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:36 pm
opcy Emberto Eco - "Wahadło Foucaulta" IMHO najlepszejsza ksiazka o teoriach (za przeproszeniem) spiskowych Juz zapisuje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:38 pm
]Goth bless[ opcy ]Goth bless[ racqel prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze... Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd  P R A W D A, lepiej tego skrocic chyba sie nie da 3nodding zeby kategorycznie stwierdzic, ze cos jest PRAWDA, to potrzeba troche wiecej argumentow. A co do lekturek dobrych kryminalow to zapraszam: Dennis Lehane "Wypijmy, nim zacznie się wojna" Świat Książki 2005 cena: 29,90 zł + caly "Bostonski" cykl klasyk w stylu Raymonda Chandlera a w kinach byla ostatnio nakrecoan na podstawie jego innej ksiazki "Rzeka Tajemnic" ok?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:40 pm
racqel zeby kategorycznie stwierdzic, ze cos jest PRAWDA, to potrzeba troche wiecej argumentow. A co do lekturek dobrych kryminalow to zapraszam: Dennis Lehane "Wypijmy, nim zacznie się wojna" Świat Książki 2005 cena: 29,90 zł + caly "Bostonski" cykl klasyk w stylu Raymonda Chandlera a w kinach byla ostatnio nakrecoan na podstawie jego innej ksiazki "Rzeka Tajemnic" ok? ok 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:44 pm
dobra ja sie bede zmywal........... mul sie zatrzymal na 430 kb...... crying crying crying a do nastepnego seeda jestem 20 w kolejce......
dobrej nocy zycze i polecam sie na przyszlosc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:45 pm
opcy dobra ja sie bede zmywal........... mul sie zatrzymal na 430 kb...... crying crying crying a do nastepnego seeda jestem 20 w kolejce...... dobrej nocy zycze i polecam sie na przyszlosc! Oyasumi nasai 3nodding Ja tez juz ide.. pa Racqel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|