Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12404 12405 12406 12407 12408 12409 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

racqel

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:21 pm

]Goth bless[
Sereg-Run
Delein

Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^

Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp

Naaaa-aaaaaaah... ale jezeli chodzi o ukazywanie swojej sexualnosci - czemu nie? Najwieksza krzywde jaka kosciol uczynil czlowiekowi to wmowienie nam ze nasza sexualnosc jest zla, zwierzeca, blahblah.. Nasi poganscy przodkowie uwazali ze to jest NORMALNE i nie nalezy sie tego wstydzic - takiego tez zdania jestem ja.

Dopisek- SZAAATAAAN SZAAATAAAN, SZAAATAAN SZAATAAN TO WIEEEE, OU, JEEEEEE!!!! (swietna piosenka XD)
prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze...
PostPosted: Fri May 13, 2005 3:24 pm

Delein
]Goth bless[
sweet_chii
Sereg-Run

Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp

to ja widocznie jestem swieta bo nawet nie pije alkoholu stare

Akurat alkohol nie ma wiele do tego.. a taka swietosc, oo.. to moja droga, dopiero jest zboczenie..

To już podpada pod kategorię inwalidzką xd

dziekuje... pocieszyliscie mnie xp

Ozzwald
]Goth bless[
sweet_chii
Sereg-Run
Delein

Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^

to ja widocznie jestem swieta bo nawet nie pije alkoholu stare

Akurat alkohol nie ma wiele do tego.. a taka swietosc, oo.. to moja droga, dopiero jest zboczenie..
taka swietosc mnie kreci... xp

gonk

sweet_chii

Kagenoyami

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:25 pm

racqel
prosze powiedz ze zartujesz i nie jestes pod wplywem plytkiego "Da Vinci Code" prosze...

Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd
PostPosted: Fri May 13, 2005 3:28 pm

]Goth bless[
racqel

Ksiazka dobra, pelna niedomowien, ale dobra... ale nie, zupelnie nie o to chodzilo. Interesuje sie ciwilizacjami poganskimi.. np. nordycka... to byli ludzie, tak sie zylo... o... a z tym szatanem na koncu, to po prostu piosenka Piersi xd
szczerze?
to straszny badziew. tak zwana masowka, pulpa pod publike, czytalem w oryginale i jest napisana po prostu kiepsko a autor bazuje na powszechnym zainteresowaniu spiskami w kosciele itp. pierdolach.

racqel

opcy

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:31 pm

]Goth bless[
racqel

User Image
PostPosted: Fri May 13, 2005 3:31 pm

racqel
]Goth bless[
racqel

szczerze?
to straszny badziew. tak zwana masowka, pulpa pod publike, czytalem w oryginale i jest napisana po prostu kiepsko a autor bazuje na powszechnym zainteresowaniu spiskami w kosciele itp. pierdolach.

Pewnie tak, nie jestes jedynym, ktory ma takie zdanie... Moze nie byl to jakis najlepszy kryminal, ale czytalo sie calkiem ciekawie.. a jezeli chodzi o wprowadzanie tych badziewii w zycie - co to to nie... Kurde.. przeczytalbym sobie cos naprawde dobrego...

Kagenoyami

Kaplanka Meteorytu

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:33 pm

Ech, oczy mi sie kleja... Wiec ide spac :] Milej nocy!
biggrin
PostPosted: Fri May 13, 2005 3:33 pm

]Goth bless[
racqel
]Goth bless[
racqel

szczerze?

Pewnie tak, nie jestes jedynym, ktory ma takie zdanie... Moze nie byl to jakis najlepszy kryminal, ale czytalo sie calkiem ciekawie.. a jezeli chodzi o wprowadzanie tych badziewii w zycie - co to to nie... Kurde.. przeczytalbym sobie cos naprawde dobrego...
bare with me a second please...

racqel

Kagenoyami

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:34 pm

opcy
]Goth bless[
racqel

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

P R A W D A, lepiej tego skrocic chyba sie nie da 3nodding
PostPosted: Fri May 13, 2005 3:34 pm

]Goth bless[
Emberto Eco - "Wahadło Foucaulta" IMHO najlepszejsza ksiazka o teoriach (za przeproszeniem) spiskowych

opcy

Kagenoyami

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:36 pm

opcy
Emberto Eco - "Wahadło Foucaulta" IMHO najlepszejsza ksiazka o teoriach (za przeproszeniem) spiskowych

Juz zapisuje 3nodding
PostPosted: Fri May 13, 2005 3:38 pm

]Goth bless[
opcy
]Goth bless[
racqel

User Image - Blocked by "Display Image" Settings. Click to show.

P R A W D A, lepiej tego skrocic chyba sie nie da 3nodding
zeby kategorycznie stwierdzic, ze cos jest PRAWDA, to potrzeba troche wiecej argumentow.

A co do lekturek dobrych kryminalow to zapraszam:
Dennis Lehane
"Wypijmy, nim zacznie się wojna"
Świat Książki 2005
cena: 29,90 zł

+ caly "Bostonski" cykl
klasyk w stylu Raymonda Chandlera
a w kinach byla ostatnio nakrecoan na podstawie jego innej ksiazki
"Rzeka Tajemnic"

ok?

racqel

Kagenoyami

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:40 pm

racqel

zeby kategorycznie stwierdzic, ze cos jest PRAWDA, to potrzeba troche wiecej argumentow.

A co do lekturek dobrych kryminalow to zapraszam:
Dennis Lehane
"Wypijmy, nim zacznie się wojna"
Świat Książki 2005
cena: 29,90 zł

+ caly "Bostonski" cykl
klasyk w stylu Raymonda Chandlera
a w kinach byla ostatnio nakrecoan na podstawie jego innej ksiazki
"Rzeka Tajemnic"

ok?

ok 3nodding
PostPosted: Fri May 13, 2005 3:44 pm

dobra ja sie bede zmywal...........
mul sie zatrzymal na 430 kb...... crying crying crying
a do nastepnego seeda jestem 20 w kolejce......

dobrej nocy zycze i polecam sie na przyszlosc!

opcy

Kagenoyami

PostPosted: Fri May 13, 2005 3:45 pm

opcy
dobra ja sie bede zmywal...........
mul sie zatrzymal na 430 kb...... crying crying crying
a do nastepnego seeda jestem 20 w kolejce......

dobrej nocy zycze i polecam sie na przyszlosc!

Oyasumi nasai 3nodding
Ja tez juz ide.. pa Racqel
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 12404 12405 12406 12407 12408 12409 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games