|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:04 pm
sweet_chii ech..... no pewnie, bo wiekszosc olewam... sweatdrop nie olewam tylko tego, ktory by sie podoba.... a ten co mi sie podoba... to mnie jedynie pozada! gonk ja tez tylko porzadam... jestem bardzo pusty w srodku... EDIT: kawal Ch uja ze mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Ozzwald sweet_chii Ozzwald co sie stalo... czemu placzesz ? boo wszystkim podoba sie tylko moj tylek i twarz!!! czy oni nie widza duszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying jak przyjdzie taki co zauwarzy dusze... to go i tak olejesz... taka kojel rzeczy... ech..... no pewnie, bo wiekszosc olewam... sweatdrop nie olewam tylko tego, ktory by sie podoba.... a ten co mi sie podoba... to mnie jedynie pozada! gonk to chociaz masz pewnosc, ze jest zdrowy. pod tym wzgledem... /edit. ok. to nie bylo potrzebne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald racqel Delein Dżizas, właśnie kończy się piątek 13...alleluja nie ma...! blaugh u mnie jeszcze godzine... u nas sie skonczyl jakies 3 min temu... a za 8h moi starzy wyjada na caly jeden dzien... trza kobiete sobie do domu sprowadzic... wszedzie zboczency!!!!!!!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:06 pm
sweet_chii Ozzwald racqel Delein Dżizas, właśnie kończy się piątek 13...alleluja nie ma...! blaugh u mnie jeszcze godzine... u nas sie skonczyl jakies 3 min temu... a za 8h moi starzy wyjada na caly jeden dzien... trza kobiete sobie do domu sprowadzic... wszedzie zboczency!!!!!!!!! crying crying crying mogla bys mnie nazwac zboczencem jak by tam bylo napisane ze trza sobie faceta sprowadzic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:06 pm
Sereg-Run Delein Dżizas, właśnie kończy się piątek 13...alleluja nie ma...! blaugh Piatek trzynastego to bardzo szczesliwy dzien! Ej, od kiedy Ty przesadna jestes? Cos przegapilam? O.o Nu ja od zawsze...ale nie unikam czarnych kotów....Na przykład rano staram się wstać prawą nogą...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:07 pm
Delein Sereg-Run Delein Dżizas, właśnie kończy się piątek 13...alleluja nie ma...! blaugh Piatek trzynastego to bardzo szczesliwy dzien! Ej, od kiedy Ty przesadna jestes? Cos przegapilam? O.o Nu ja od zawsze...ale nie unikam czarnych kotów....Na przykład rano staram się wstać prawą nogą... No to chyba faktycznie cos przegapilam O.o Eeeee.... Ten tego... Okej. sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:08 pm
sweet_chii Ozzwald racqel Delein Dżizas, właśnie kończy się piątek 13...alleluja nie ma...! blaugh u mnie jeszcze godzine... u nas sie skonczyl jakies 3 min temu... a za 8h moi starzy wyjada na caly jeden dzien... trza kobiete sobie do domu sprowadzic... wszedzie zboczency!!!!!!!!! crying crying crying Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:09 pm
za 3 minuty bede sluchal Madvillain - Four Tet & Koushik Remixes 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:10 pm
Sereg-Run Delein Sereg-Run Delein Dżizas, właśnie kończy się piątek 13...alleluja nie ma...! blaugh Piatek trzynastego to bardzo szczesliwy dzien! Ej, od kiedy Ty przesadna jestes? Cos przegapilam? O.o Nu ja od zawsze...ale nie unikam czarnych kotów....Na przykład rano staram się wstać prawą nogą... No to chyba faktycznie cos przegapilam O.o Eeeee.... Ten tego... Okej. sweatdrop Lepiej późno niż wcale blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy za 3 minuty bede sluchal Madvillain - Four Tet & Koushik Remixes 3nodding xd tylko albatrosa zaknebluj, zeby ci nie przeszkadzal. now playing : To Rococo Rot - a cholera wie co to za album, mam puste sciezki w IDtag'u !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel sweet_chii Ozzwald sweet_chii boo wszystkim podoba sie tylko moj tylek i twarz!!! czy oni nie widza duszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying jak przyjdzie taki co zauwarzy dusze... to go i tak olejesz... taka kojel rzeczy... ech..... no pewnie, bo wiekszosc olewam... sweatdrop nie olewam tylko tego, ktory by sie podoba.... a ten co mi sie podoba... to mnie jedynie pozada! gonk to chociaz masz pewnosc, ze jest zdrowy. pod tym wzgledem... /edit. ok. to nie bylo potrzebne... i co mi to daje? gowno!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:12 pm
racqel opcy za 3 minuty bede sluchal Madvillain - Four Tet & Koushik Remixes 3nodding xd tylko albatrosa zaknebluj, zeby ci nie przeszkadzal. now playing : To Rococo Rot - a cholera wie co to za album, mam puste sciezki w IDtag'u ! www.cddb.org 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:12 pm
Delein Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^ Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:13 pm
Sereg-Run Delein Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^ Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp to ja widocznie jestem swieta bo nawet nie pije alkoholu stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 3:14 pm
Sereg-Run Delein Eee tam zboczeńcy...też kiedyś będziesz taka ^^ Albowiem jedyna sluszna Droga jest Droga Zboczenia i Perwersji... Nieprawdaz? xp Zaiste słusznie prawisz... To kiedy orgia? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|