|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:46 pm
opcy racqel ta. pamietam poczatki liceum i Charlotte Roche... piekna to ona nie byla, ale ten program mial cos w sobie... patrz edit w moim poprzednim poscie....... wink patrze i oczom nie wierze, zastanawiam sie, slychac ten delikatny poszum roazpedzajacego sie HDka, szszszszzzzzzzz..... ok. zmieniamy zdanie. pamietam jak jeszcze prowadzila program w ciazy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:48 pm
opcy Ozzwald opcy Ozzwald jak bylem mlodszy.. nie mialem internetu... to musialem po nocach czaic sie i ogladalem to co bylo.. nie mogelm wybrzydzac... tez tak mialem......... 3nodding teraz dzieciaki maja latwiej... wieksza czesc ma dostep do internetu.. w TV tez tego wiecej leci... (gadam jak bym ja byl strasznie stary, ale pewexy to ja pamietam) jak ty pamietasz to co ja mam powiedziec..... xd ty to dinozaur jestes...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
co sie stalo... czemu placzesz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald opcy Ozzwald opcy Ozzwald jak bylem mlodszy.. nie mialem internetu... to musialem po nocach czaic sie i ogladalem to co bylo.. nie mogelm wybrzydzac... tez tak mialem......... 3nodding teraz dzieciaki maja latwiej... wieksza czesc ma dostep do internetu.. w TV tez tego wiecej leci... (gadam jak bym ja byl strasznie stary, ale pewexy to ja pamietam) jak ty pamietasz to co ja mam powiedziec..... xd ty to dinozaur jestes... uwazaj! METEORYT !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Czesc Slonce, co sie stalo? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:50 pm
Ozzwald opcy Ozzwald opcy Ozzwald jak bylem mlodszy.. nie mialem internetu... to musialem po nocach czaic sie i ogladalem to co bylo.. nie mogelm wybrzydzac... tez tak mialem......... 3nodding teraz dzieciaki maja latwiej... wieksza czesc ma dostep do internetu.. w TV tez tego wiecej leci... (gadam jak bym ja byl strasznie stary, ale pewexy to ja pamietam) jak ty pamietasz to co ja mam powiedziec..... xd ty to dinozaur jestes... nie tylko ja......... xp Pan Rac tez ma juz swoje lata..... 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:51 pm
opcy Ozzwald opcy Ozzwald opcy Ozzwald jak bylem mlodszy.. nie mialem internetu... to musialem po nocach czaic sie i ogladalem to co bylo.. nie mogelm wybrzydzac... tez tak mialem......... 3nodding teraz dzieciaki maja latwiej... wieksza czesc ma dostep do internetu.. w TV tez tego wiecej leci... (gadam jak bym ja byl strasznie stary, ale pewexy to ja pamietam) jak ty pamietasz to co ja mam powiedziec..... xd ty to dinozaur jestes... nie tylko ja......... xp Pan Rac tez ma juz swoje lata..... 3nodding xd Rispekt for ja bouf..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:51 pm
pozwole sobie przytoczyc dwa cytaty pana Pratchetta: Quote: Co ciekawe, nikt nie zrealizował filmu o ożywieniu ptaków dodo, moa, miniaturowych słoni albo mozazaurów - tylko dinozaury i Hitler są popularne jako obiekty mitów o przywracaniu do życia. Pojawienie się obu równocześnie byłoby niezłą sztuczką. i Quote: Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze; zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:52 pm
Goth... ale licz cytaty... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald co sie stalo... czemu placzesz ? boo wszystkim podoba sie tylko moj tylek i twarz!!! czy oni nie widza duszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witaj .. wink Co ci ...?? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy nie tylko ja......... xp Pan Rac tez ma juz swoje lata..... 3nodding xd Rispekt for ja bouf.. wez lepiej jakas masc na hemoroidy przynies mlodziencze wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:53 pm
sweet_chii Ozzwald co sie stalo... czemu placzesz ? boo wszystkim podoba sie tylko moj tylek i twarz!!! czy oni nie widza duszy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! crying crying crying duszy nie widac........ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:53 pm
opcy pozwole sobie przytoczyc dwa cytaty pana Pratchetta: Quote: Co ciekawe, nikt nie zrealizował filmu o ożywieniu ptaków dodo, moa, miniaturowych słoni albo mozazaurów - tylko dinozaury i Hitler są popularne jako obiekty mitów o przywracaniu do życia. Pojawienie się obu równocześnie byłoby niezłą sztuczką. i Quote: Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze; zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy Pratchet jest moim ulubionym filozofem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|