|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:03 am
Kimagure-chan na tej fotce wyszedłes o wiele lepiej chaz cool heart co wcale nie jest równoznaczne z DOBRZE, a nawet ze ŚREDNIO... powiem wiecej, to nawet nie jest DOPUSZCZALNIE
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:18 am
MarianKanapowiec Kimagure-chan na tej fotce wyszedłes o wiele lepiej chaz cool heart co wcale nie jest równoznaczne z DOBRZE, a nawet ze ŚREDNIO... powiem wiecej, to nawet nie jest DOPUSZCZALNIE xd lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 8:25 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:12 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:27 pm
Agrafka wiec tylko fakt stwierdziłam że trudno z kimkolwiek tu*na tej gildii* rozmawiać.. =/ no to sory jola.............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 12:52 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:39 pm
~~lena-undesaid~~ crazy chaz Kagenoyami Ibris Lethis, skarbie, co to za zwierze? (Kage, cicho XD) No i ja nie rozumiem teraz tego wszystkiego... Po co uciekac sie do przemocy? Po co te wszystkie wojny? Wystarczy zagrozic komus, ze pokaze sie mu fotki Linkina XDDDD neutral ty sobie kupiles wyglad? i skoro bazujesz tylko na ludzkim wygladzie to strasznie z ciebie plytki i prosty kolo zgadzam sie xP :/ ...Po pierwsze mr. Kage nie mozna nazwac kims plytkim. ...Chociaz wlasciwie Linkin - z taka twarza to Ty musisz sporo wiedziec o plytkosci. Wrecz o plyciznie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 1:51 pm
RUFUS.ABBYSINIAN ...Po pierwsze mr. Kage nie mozna nazwac kims plytkim. ...Chociaz wlasciwie Linkin - z taka twarza to Ty musisz sporo wiedziec o plytkosci. Wrecz o plyciznie... Ale jest Kage prosty, to fakt. Nie garbi sie 3nodding xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 31, 2005 2:00 pm
no nie... tak nie może być, żeby kolo o prezencji słupa telegraficznego po przejściu szarańczy przyćmił moje wejście... zachwycać się mną, bo się do was przejdę rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:05 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 2:47 am
MarianKanapowiec no nie... tak nie może być, żeby kolo o prezencji słupa telegraficznego po przejściu szarańczy przyćmił moje wejście... zachwycać się mną, bo się do was przejdę rofl *zachwyca się nim* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:33 am
Jaki fajny czapeczek xd heart a to ostatnie.. mrrr.. w takich kolorkach :> heart xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 3:56 am
Ibris RUFUS.ABBYSINIAN ...Po pierwsze mr. Kage nie mozna nazwac kims plytkim. ...Chociaz wlasciwie Linkin - z taka twarza to Ty musisz sporo wiedziec o plytkosci. Wrecz o plyciznie... Ale jest Kage prosty, to fakt. Nie garbi sie 3nodding xd czy ty taka udajesz? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:15 am
Lethiel Jaki fajny czapeczek xd heart a to ostatnie.. mrrr.. w takich kolorkach :> heart xd a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Sep 01, 2005 4:29 am
revcat a tam takie zwykle....to tylko kaszkiet lethi...ale dziekuje mrgreen tez taki mam tylko w krate...... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|