|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:34 pm
juliangel a ja mam zamiar miec kolczyk pod warg, ale bardziej z boku i mieć jeszcze taki fajowski wykręcony kolczyk jak Miyavi biggrin Ble ..Kukus ma pod wara kolca ... ble ... z boku jeszcze gorzej wyglada ...! poprostu fatalnie ... jak juz sie przemoglem do tego jego ... to jeszcze ujdzie ale z boku beznadziejnie !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Oct 26, 2004 12:38 pm
Kukus te... bejbe... ja to skądś znam ten text o TePSie blaugh jest dosc stary i baaaaardzo popularny - temu w cudzyslowiu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 1:00 pm
BeeWolf_san juliangel a ja mam zamiar miec kolczyk pod warg, ale bardziej z boku i mieć jeszcze taki fajowski wykręcony kolczyk jak Miyavi biggrin Ble ..Kukus ma pod wara kolca ... ble ... z boku jeszcze gorzej wyglada ...! poprostu fatalnie ... jak juz sie przemoglem do tego jego ... to jeszcze ujdzie ale z boku beznadziejnie ! Poszukaj sobie zdjęć Miyaviego na jakieś szukarce i zobacz jak on wygląda dokładniej... poprostu odjazdowo ! Mi się podoba... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 1:07 pm
juliangel BeeWolf_san juliangel a ja mam zamiar miec kolczyk pod warg, ale bardziej z boku i mieć jeszcze taki fajowski wykręcony kolczyk jak Miyavi biggrin Ble ..Kukus ma pod wara kolca ... ble ... z boku jeszcze gorzej wyglada ...! poprostu fatalnie ... jak juz sie przemoglem do tego jego ... to jeszcze ujdzie ale z boku beznadziejnie ! Poszukaj sobie zdjęć Miyaviego na jakieś szukarce i zobacz jak on wygląda dokładniej... poprostu odjazdowo ! Mi się podoba... blaugh ale pozostaje jeszcze pytanie... jaki kolczyk i czy będzie pasował do twojej urody... ważne jest rónież miejsce... ja mam pod samą wargą... i noszę głoownie kółko... labret lepiej wygląda umieszony niego niżej... w brodzie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Oct 27, 2004 1:33 pm
juliangel Poszukaj sobie zdjęć Miyaviego na jakieś szukarce i zobacz jak on wygląda dokładniej... poprostu odjazdowo ! Mi się podoba... blaugh Poszukalem i zaluje bo koles wyglada jak rasowy debil ... nie wiem co on z siebie robi ale przebil nawet Desta ... oby jego muzyka czy co on tam przeczy bylo leprze niz jego wyglad ! xp
z J-muzic Lubie jedynie Ayumi ale ona wyglada normalnie ... A nie jak dupa z za krzaka !
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 6:56 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:21 am
Christoff_Gangrell w jakimś magazynie widziałęm i czytałem coś o "wycinankach" wzorki robi się na sk SKALPELEM lub kawałkiem ostrego metalu... eek I jeszce słyszałem cosik o wypalankach też kawałkiem metalu(chyba) trzymanego w szczypcach... a niekt to sobie to robią narzędziami podobnymi do tych jakimi piętnuje się bydło.... eek eek eek Kukus co o tym sądzisz?????? moja opinia na ten temat jest nieistotna... sam sobie tego nie mam zamiaru robić... ale znam ludzi posiadające takie "bliznoowki"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 8:40 am
Christoff_Gangrell w jakimś magazynie widziałęm i czytałem coś o "wycinankach" wzorki robi się na sk SKALPELEM lub kawałkiem ostrego metalu... eek I jeszce słyszałem cosik o wypalankach też kawałkiem metalu(chyba) trzymanego w szczypcach... a niekt to sobie to robią narzędziami podobnymi do tych jakimi piętnuje się bydło.... eek eek eek Kukus co o tym sądzisz?????? Nieststy jak i KK znam ludzi kt takie cuś posiadaja ... Już chyba leprzy Tatułaż ... "tylko drorzszy "
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 9:38 am
BeeWolf_san Christoff_Gangrell w jakimś magazynie widziałęm i czytałem coś o "wycinankach" wzorki robi się na sk�rze SKALPELEM lub kawałkiem ostrego metalu... eek I jeszce słyszałem cosik o wypalankach też kawałkiem metalu(chyba) trzymanego w szczypcach... a niekt�rzy to sobie to robią narzędziami podobnymi do tych jakimi piętnuje się bydło.... eek eek eek Kukus co o tym sądzisz?????? Nieststy jak i KK znam ludzi kt�rzy takie cuś posiadaja ... Już chyba leprzy Tatułaż ... "tylko drorzszy " bee ale mash teraz "sexy" avi xp xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:26 am
jaka stypa
qwa i nudy.. why?? bo nikogo nie ma (tu znaczy sie sweatdrop ) scream gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:33 am
Baliaur jaka stypa qwa i nudy.. why?? bo nikogo nie ma (tu znaczy sie sweatdrop ) scream gonk Bo zabralo mi glupich pomyslow ...! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:41 am
BeeWolf_san Baliaur jaka stypa qwa i nudy.. why?? bo nikogo nie ma (tu znaczy sie sweatdrop ) scream gonk Bo zabralo mi glupich pomyslow ...! scream mi nigdtyich nie brakuje blaugh np. dzisiaj na historii zucalysmy z qmpela takimi pozostalosciami od gumek do scierania w mape i zakladalysmy sie w ktory kraj trafi xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:44 am
Baliaur BeeWolf_san Baliaur jaka stypa qwa i nudy.. why?? bo nikogo nie ma (tu znaczy sie sweatdrop ) scream gonk Bo zabralo mi glupich pomyslow ...! scream mi nigdtyich nie brakuje blaugh np. dzisiaj na historii zucalysmy z qmpela takimi pozostalosciami od gumek do scierania w mape i zakladalysmy sie w ktory kraj trafi xp nie obraz sie ale to nie jest glupie tylko dziecinne ... glupie to jest robienie sobie sniadania na Geografi ... chlebek maselko miesko serek ... cherbatka ...! babka byla zdumiona jak pieknie portafimy plastykowym nozem pociac chlebek biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Oct 28, 2004 11:55 am
BeeWolf_san Baliaur BeeWolf_san Baliaur jaka stypa qwa i nudy.. why?? bo nikogo nie ma (tu znaczy sie sweatdrop ) scream gonk Bo zabralo mi glupich pomyslow ...! scream mi nigdtyich nie brakuje blaugh np. dzisiaj na historii zucalysmy z qmpela takimi pozostalosciami od gumek do scierania w mape i zakladalysmy sie w ktory kraj trafi xp nie obraz sie ale to nie jest glupie tylko dziecinne ... glupie to jest robienie sobie sniadania na Geografi ... chlebek maselko miesko serek ... cherbatka ...! babka byla zdumiona jak pieknie portafimy plastykowym nozem pociac chlebek biggrin heh ale jak sie nudzi to mozna wszystko robic... najlepsze jest czestowanie ksiedza na religii paluszkami (ale on sie fajbie wqrzal blaugh )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Oct 29, 2004 3:22 am
Oto kolejna opowiesc z cyklu: "O tym jak to dzielnie z TePsa walczylem i co z tego wyniklo"
W poprzednim odcinku: Nathaniel wkurza sie, bo tepsa nie przyslala mu nowej umowy, co w konsekwencji uniemozliwia mu zalozenie sobie nerwostrady. Nie przejmuje sie jednak radami znajomych i postanawia zadzwonic na Niebieska Linia.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|