Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 122 123 124 125 126 127 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf_san

PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:34 pm

juliangel
a ja mam zamiar miec kolczyk pod warg, ale bardziej z boku i mieć jeszcze taki fajowski wykręcony kolczyk jak Miyavi biggrin

Ble ..Kukus ma pod wara kolca ... ble ... z boku jeszcze gorzej wyglada ...! poprostu fatalnie ... jak juz sie przemoglem do tego jego ... to jeszcze ujdzie ale z boku beznadziejnie !
PostPosted: Tue Oct 26, 2004 12:38 pm

Kukus
te... bejbe... ja to skądś znam ten text o TePSie blaugh

jest dosc stary i baaaaardzo popularny - temu w cudzyslowiu blaugh

Omega Sun
Captain

Julka

900 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Treasure Hunter 100
PostPosted: Wed Oct 27, 2004 1:00 pm

BeeWolf_san
juliangel
a ja mam zamiar miec kolczyk pod warg, ale bardziej z boku i mieć jeszcze taki fajowski wykręcony kolczyk jak Miyavi biggrin

Ble ..Kukus ma pod wara kolca ... ble ... z boku jeszcze gorzej wyglada ...! poprostu fatalnie ... jak juz sie przemoglem do tego jego ... to jeszcze ujdzie ale z boku beznadziejnie !

Poszukaj sobie zdjęć Miyaviego na jakieś szukarce i zobacz jak on wygląda dokładniej... poprostu odjazdowo ! Mi się podoba... blaugh
PostPosted: Wed Oct 27, 2004 1:07 pm

juliangel
BeeWolf_san
juliangel

Poszukaj sobie zdjęć Miyaviego na jakieś szukarce i zobacz jak on wygląda dokładniej... poprostu odjazdowo ! Mi się podoba... blaugh
ale pozostaje jeszcze pytanie... jaki kolczyk i czy będzie pasował do twojej urody... ważne jest rónież miejsce...
ja mam pod samą wargą... i noszę głoownie kółko...
labret lepiej wygląda umieszony niego niżej... w brodzie...

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Wed Oct 27, 2004 1:33 pm

juliangel

Poszukalem i zaluje bo koles wyglada jak rasowy debil ... nie wiem co on z siebie robi ale przebil nawet Desta ...
oby jego muzyka czy co on tam przeczy bylo leprze niz jego wyglad ! xp

z J-muzic Lubie jedynie Ayumi ale ona wyglada normalnie ... A nie jak dupa z za krzaka !
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 6:56 am

[ Message temporarily off-line ]

Christoff_Gangrell

Kukus

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 8:21 am

Christoff_Gangrell
w jakimś magazynie widziałęm i czytałem coś o "wycinankach" wzorki robi się na sk󲺥 SKALPELEM lub kawałkiem ostrego metalu... eek
I jeszce słyszałem cosik o wypalankach też kawałkiem metalu(chyba) trzymanego w szczypcach... a niekt󲺹 to sobie to robią narzędziami podobnymi do tych jakimi piętnuje się bydło.... eek eek eek
Kukus co o tym sądzisz??????
moja opinia na ten temat jest nieistotna... sam sobie tego nie mam zamiaru robić... ale znam ludzi posiadające takie "bliznoowki"
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 8:40 am

Christoff_Gangrell
w jakimś magazynie widziałęm i czytałem coś o "wycinankach" wzorki robi się na sk󲺥 SKALPELEM lub kawałkiem ostrego metalu... eek
I jeszce słyszałem cosik o wypalankach też kawałkiem metalu(chyba) trzymanego w szczypcach... a niekt󲺹 to sobie to robią narzędziami podobnymi do tych jakimi piętnuje się bydło.... eek eek eek

Nieststy jak i KK znam ludzi kt󲺹 takie cuś posiadaja ...
Już chyba leprzy Tatułaż ... "tylko drorzszy "

BeeWolf_san

Baliaur

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 9:38 am

BeeWolf_san
Christoff_Gangrell
w jakimś magazynie widziałęm i czytałem coś o "wycinankach" wzorki robi się na sk�rze SKALPELEM lub kawałkiem ostrego metalu... eek
I jeszce słyszałem cosik o wypalankach też kawałkiem metalu(chyba) trzymanego w szczypcach... a niekt�rzy to sobie to robią narzędziami podobnymi do tych jakimi piętnuje się bydło.... eek eek eek

Nieststy jak i KK znam ludzi kt�rzy takie cuś posiadaja ...
Już chyba leprzy Tatułaż ... "tylko drorzszy "
bee ale mash teraz "sexy" avi xp xd wink
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 11:26 am

jaka stypa

qwa i nudy.. why?? bo nikogo nie ma (tu znaczy sie sweatdrop ) scream gonk

Baliaur

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 11:33 am

Baliaur
jaka stypa

Bo zabralo mi glupich pomyslow ...! scream
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 11:41 am

BeeWolf_san
Baliaur
jaka stypa

mi nigdtyich nie brakuje blaugh
np. dzisiaj na historii zucalysmy z qmpela takimi pozostalosciami od gumek do scierania w mape i zakladalysmy sie w ktory kraj trafi xp

Baliaur

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Oct 28, 2004 11:44 am

Baliaur
BeeWolf_san
Baliaur
jaka stypa

np. dzisiaj na historii zucalysmy z qmpela takimi pozostalosciami od gumek do scierania w mape i zakladalysmy sie w ktory kraj trafi xp

nie obraz sie ale to nie jest glupie tylko dziecinne ... glupie to jest robienie sobie sniadania na Geografi ... chlebek maselko miesko serek ... cherbatka ...! babka byla zdumiona jak pieknie portafimy plastykowym nozem pociac chlebek biggrin
PostPosted: Thu Oct 28, 2004 11:55 am

BeeWolf_san
Baliaur
BeeWolf_san
Baliaur
jaka stypa

nie obraz sie ale to nie jest glupie tylko dziecinne ... glupie to jest robienie sobie sniadania na Geografi ... chlebek maselko miesko serek ... cherbatka ...! babka byla zdumiona jak pieknie portafimy plastykowym nozem pociac chlebek biggrin
heh ale jak sie nudzi to mozna wszystko robic... najlepsze jest czestowanie ksiedza na religii paluszkami (ale on sie fajbie wqrzal blaugh )

Baliaur

Nathaniel Flame

PostPosted: Fri Oct 29, 2004 3:22 am

Oto kolejna opowiesc z cyklu: "O tym jak to dzielnie z TePsa walczylem i co z tego wyniklo"

W poprzednim odcinku: Nathaniel wkurza sie, bo tepsa nie przyslala mu nowej umowy, co w konsekwencji uniemozliwia mu zalozenie sobie nerwostrady. Nie przejmuje sie jednak radami znajomych i postanawia zadzwonic na Niebieska Linia.
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 122 123 124 125 126 127 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games