|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:22 am
revcat YumiTao revcat no nie znalazla.....whiskasa hmm chetnie mrgreen witaj Yumi xd now playing Pearl Jam - Porch xd domokun oooo tak Kocurki widze wiedza co dobre 3nodding Now Playing: Pearl Jam - Porch rofl a jak mrgreen bali najlepiej suchy i do tego bimberek.... mrgreen spoko Real....mi sie krzywda nie dzieje... wink kurde szkoda ze juz nie koncertuja ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:23 am
revcat a jak mrgreen bali najlepiej suchy i do tego bimberek.... mrgreen spoko Real....mi sie krzywda nie dzieje... wink to se idz do sklepu i kup bo moj Misio glodowac nie moze mrgreen *polewa bimberku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:24 am
Real_Twisted ninja to ktos moze poleje ? ninja whee twisted ktos zawsze oznacza pulkownik revcat...... *polewa* na zdrowie pijemy towarzyszki mrgreen a wlasnie Real czemu ja nie widzialem Twojego zdjecia? i powiedz mi skad jestes? mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:26 am
revcat Real_Twisted ninja to ktos moze poleje ? ninja whee twisted ktos zawsze oznacza pulkownik revcat...... *polewa* na zdrowie pijemy towarzyszki mrgreen a wlasnie Real czemu ja nie widzialem Twojego zdjecia? i powiedz mi skad jestes? mrgreen ninja bo nie ma moich zdjec ninja a jestem z naszej "piknej" stolicy whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:28 am
Baliaur revcat a jak mrgreen bali najlepiej suchy i do tego bimberek.... mrgreen spoko Real....mi sie krzywda nie dzieje... wink to se idz do sklepu i kup bo moj Misio glodowac nie moze mrgreen *polewa bimberku* taaa i zawsze wszystko Kot...... ninja Yumi szkoda szkoda....ale mam gdzies kilka koncertow nagranych..warto sobie poogladac.... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:29 am
Real_Twisted revcat Real_Twisted ninja to ktos moze poleje ? ninja whee twisted ktos zawsze oznacza pulkownik revcat...... *polewa* na zdrowie pijemy towarzyszki mrgreen a wlasnie Real czemu ja nie widzialem Twojego zdjecia? i powiedz mi skad jestes? mrgreen ninja bo nie ma moich zdjec ninja a jestem z naszej "piknej" stolicy whee twisted no to jak nie ma to moglabys wrzucic.... wawka no no no niedlugo sie tam wybieram... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:31 am
revcat Real_Twisted revcat Real_Twisted ninja to ktos moze poleje ? ninja whee twisted ktos zawsze oznacza pulkownik revcat...... *polewa* na zdrowie pijemy towarzyszki mrgreen a wlasnie Real czemu ja nie widzialem Twojego zdjecia? i powiedz mi skad jestes? mrgreen ninja bo nie ma moich zdjec ninja a jestem z naszej "piknej" stolicy whee twisted no to jak nie ma to moglabys wrzucic.... wawka no no no niedlugo sie tam wybieram... ninja ninja ale o to chodzi ze nie mam zadnych zdjec bo wszystkie musialam poodawac do szkoly ninja milo wiedziec ze w wawce bedziesz xd whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:31 am
revcat taaa i zawsze wszystko Kot...... ninja Yumi szkoda szkoda....ale mam gdzies kilka koncertow nagranych..warto sobie poogladac.... mrgreen ninja ale Misio ma 2 lata i jest rudym persem 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:33 am
Baliaur revcat taaa i zawsze wszystko Kot...... ninja Yumi szkoda szkoda....ale mam gdzies kilka koncertow nagranych..warto sobie poogladac.... mrgreen ninja ale Misio ma 2 lata i jest rudym persem 4laugh heart mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau rudy pers zwsze o takim marzylam whee heart whee heart whee heart twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:34 am
revcat Baliaur revcat a jak mrgreen bali najlepiej suchy i do tego bimberek.... mrgreen spoko Real....mi sie krzywda nie dzieje... wink to se idz do sklepu i kup bo moj Misio glodowac nie moze mrgreen *polewa bimberku* taaa i zawsze wszystko Kot...... ninja Yumi szkoda szkoda....ale mam gdzies kilka koncertow nagranych..warto sobie poogladac.... mrgreen O.o dawaj gadu domokun mrgreen albo sie do mnie odezwij bo ja teraz wychodze 3nodding narazie.... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:35 am
Real_Twisted mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau rudy pers zwsze o takim marzylam whee heart whee heart whee heart twisted bede miala na 5 dni heart 4laugh bo moja siostra wyjezdza....
a mi kotek uciekl confused scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:36 am
Baliaur Real_Twisted mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau rudy pers zwsze o takim marzylam whee heart whee heart whee heart twisted bede miala na 5 dni heart 4laugh bo moja siostra wyjezdza....
a mi kotek uciekl confused scream scream scream eek jakto ci uciekl eek bo chyba juz nie ma marcowania... sweatdrop a przynajmniej tak mi sie wydaje... sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:42 am
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau rudy pers zwsze o takim marzylam whee heart whee heart whee heart twisted bede miala na 5 dni heart 4laugh bo moja siostra wyjezdza....
a mi kotek uciekl confused scream scream scream eek jakto ci uciekl eek bo chyba juz nie ma marcowania... sweatdrop a przynajmniej tak mi sie wydaje... sweatdrop twisted to byla kotka.. i uciekla we wrzesniu 2004.. a starsza nie chce sie teraz zgodzic na kota na 3 lata confused neutral Mial chyba z 5 m-cy i byla kawaii 4laugh heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:43 am
Baliaur Real_Twisted Baliaur Real_Twisted mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau rudy pers zwsze o takim marzylam whee heart whee heart whee heart twisted bede miala na 5 dni heart 4laugh bo moja siostra wyjezdza....
a mi kotek uciekl confused scream scream scream eek jakto ci uciekl eek bo chyba juz nie ma marcowania... sweatdrop a przynajmniej tak mi sie wydaje... sweatdrop twisted to byla kotka.. i uciekla we wrzesniu 2004.. a starsza nie chce sie teraz zgodzic na kota na 3 lata confused neutral Mial chyba z 5 m-cy i byla kawaii 4laugh heart jak kazdy kot whee heart whee heart whee heart whee twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 14, 2005 3:43 am
Baliaur Real_Twisted mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrau rudy pers zwsze o takim marzylam whee heart whee heart whee heart twisted bede miala na 5 dni heart 4laugh bo moja siostra wyjezdza....
a mi kotek uciekl confused scream scream scream a ja mam kotke w domu mainecoon'a tez ma dwa lata mrgreen Real no fakt....milo bedzie sie spotkac w tej wawce... xd Yumi moje gg 4194583 *polewa kolejke* to pijemy czy bedziemy tak stali jak te ciecie przy gorce piasku i czekali na cud? pirate xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|