|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 12:46 pm
családi vállalkozás..hehehe....akkor legközelebb te hozod a bulihozvalókat rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:05 pm
stranger12 családi vállalkozás..hehehe....akkor legközelebb te hozod a bulihozvalókat rofl rofl rofl xd ilyen rokon nekem is kell rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:18 pm
Na ja.....álmodik a nyomor xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:22 pm
stranger12 Na ja.....álmodik a nyomor xd xd xd redface olyat is kell néha sweatdrop én szeretek álmodozni *.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:27 pm
napsugar stranger12 Na ja.....álmodik a nyomor xd xd xd redface olyat is kell néha sweatdrop én szeretek álmodozni *.*Én is szoktam.......szeretek felesleges problémát okozni magamnak sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:30 pm
stranger12 napsugar stranger12 Na ja.....álmodik a nyomor xd xd xd redface olyat is kell néha sweatdrop én szeretek álmodozni *.*Én is szoktam.......szeretek felesleges problémát okozni magamnak sweatdrop nahja confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:31 pm
azt hiszem most az jön, hogy: "beszéljünk inkább az időjárásról!" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:33 pm
stranger12 azt hiszem most az jön, hogy: "beszéljünk inkább az időjárásról!" xd mi a globális felmelegedésről szoktunk xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:34 pm
éljen a világbéke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:34 pm
én a multkor annyira elbambultam h nekimentem egy (helyes)srácnak és kiesett a telója a kezéből én meg épp mondani akartam h így sajnálom úgy sajnálom és erre megszólal h bocs nem ide figyeltem ( eek ) mondom semi baj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:36 pm
Hungarian Aoyama én a multkor annyira elbambultam h nekimentem egy (helyes)srácnak és kiesett a telója a kezéből én meg épp mondani akartam h így sajnálom úgy sajnálom és erre megszólal h bocs nem ide figyeltem ( eek ) mondom semi baj 3nodding mázlista eek @stranger: szeretet és béke *wash style* rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:36 pm
Hungarian Aoyama én a multkor annyira elbambultam h nekimentem egy (helyes)srácnak és kiesett a telója a kezéből én meg épp mondani akartam h így sajnálom úgy sajnálom és erre megszólal h bocs nem ide figyeltem ( eek ) mondom semi baj 3nodding EZ HOGY IS VAN???????? gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:41 pm
ezt nem teljesen értem???????? én se vágom helyes? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:48 pm
a lényeg h neki ment a srácnak és bocsánatot akart kérni de a srác hamarabb kért tőle bocsánatoot 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 31, 2009 1:51 pm
napsugar a lényeg h neki ment a srácnak és bocsánatot akart kérni de a srác hamarabb kért tőle bocsánatoot 4laugh ok...ok...de a szívdöglesztő vámpír képet kicsit rombolta a jóképű srác kanyar sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|