|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:20 pm
Delein Sereg-Run Dziendobrywieczor panstwu! smile Pis... Ja się posikam zaraz ~_~ To idz sie wysiuraj, zanim bedzie za pozno i nadciagnie posikanie... apokaliptyczne posikanie... bije mi...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:20 pm
see the idiot walk see the idiot talk but you never lern nothing and nothing is another
the Hives
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:21 pm
Sereg-Run Delein Sereg-Run Dziendobrywieczor panstwu! smile Pis... Ja się posikam zaraz ~_~ To idz sie wysiuraj, zanim bedzie za pozno i nadciagnie posikanie... apokaliptyczne posikanie... bije mi... Brat skurczybyk chyba ją pacyfikuje == 15 minut juz tam siedzi sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:21 pm
Gosiak @Opcy - tego juz nie zrozumialam ;p to ze rozumiem i po niemiecku umiem gadac to nie znaczy ze lubie ten jezyk...... ja sie go przez pomylke nauczylem......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:22 pm
Delein Brat skurczybyk chyba ją pacyfikuje == 15 minut juz tam siedzi sweatdrop Moze on tez mus, bidak... Kto go wie? Moj pies jest gupi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:23 pm
opcy Gosiak @Opcy - tego juz nie zrozumialam ;p to ze rozumiem i po niemiecku umiem gadac to nie znaczy ze lubie ten jezyk...... ja sie go przez pomylke nauczylem...... A ta pomylka sie nazywa nasz system edukacji..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sereg-Run opcy Sereg-Run Dziendobrywieczor panstwu! smile witam pania.... 3nodding //edit: i innych doszlych Guten Abend Herr opcy! Und guten Abend fur deine Albatros auch XD mein albatros heisst Zenon.....entshuldigung aber ich hab deutsch fonetisch gelernt und kann nicht richtig buchstabieren und schreiben xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ opcy Gosiak @Opcy - tego juz nie zrozumialam ;p to ze rozumiem i po niemiecku umiem gadac to nie znaczy ze lubie ten jezyk...... ja sie go przez pomylke nauczylem...... A ta pomylka sie nazywa nasz system edukacji.. ja sie uczylem i sie nie nauczylem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:24 pm
Sereg-Run Delein Brat skurczybyk chyba ją pacyfikuje == 15 minut juz tam siedzi sweatdrop Moze on tez mus, bidak... Kto go wie? Moj pies jest gupi. Egoista... Mój pęcherz moczowy chyba osiągnął rozmiary żołądka krowy ===
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:24 pm
]Goth bless[ opcy Gosiak @Opcy - tego juz nie zrozumialam ;p to ze rozumiem i po niemiecku umiem gadac to nie znaczy ze lubie ten jezyk...... ja sie go przez pomylke nauczylem...... A ta pomylka sie nazywa nasz system edukacji.. nie....... za duzo ogladania telewizji satelitarnej jako maly paszkwiel.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:25 pm
]Goth bless[ opcy Gosiak @Opcy - tego juz nie zrozumialam ;p to ze rozumiem i po niemiecku umiem gadac to nie znaczy ze lubie ten jezyk...... ja sie go przez pomylke nauczylem...... A ta pomylka sie nazywa nasz system edukacji.. Zaiste się zgadzam...już bym wolała zamiast 5 godzin niemca mieć 5 dodatkowych godzin angielskiego == Verfluchten!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:26 pm
Delein Sereg-Run Delein Brat skurczybyk chyba ją pacyfikuje == 15 minut juz tam siedzi sweatdrop Moze on tez mus, bidak... Kto go wie? Moj pies jest gupi. Egoista... Mój pęcherz moczowy chyba osiągnął rozmiary żołądka krowy === moze poleruje strazakowi helm xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:26 pm
opcy ]Goth bless[ opcy Gosiak @Opcy - tego juz nie zrozumialam ;p to ze rozumiem i po niemiecku umiem gadac to nie znaczy ze lubie ten jezyk...... ja sie go przez pomylke nauczylem...... A ta pomylka sie nazywa nasz system edukacji.. nie....... za duzo ogladania telewizji satelitarnej jako maly paszkwiel..... DSF po godz 23... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:27 pm
chodzilo mi o programy z tekstem....... zreszta wtedy DSF jeszcze nie bylo......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:27 pm
Delein Zaiste się zgadzam...już bym wolała zamiast 5 godzin niemca mieć 5 dodatkowych godzin angielskiego == Verfluchten! Yyyyy.... 5 dodatkowych godzin angola z pania S.? NEVER niemiecki jest latwy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|