|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:06 pm
Kitty ShadowCat soul888 Gosiak beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart *masu masu* mila sprawa moze oliwki troszke a bedzie wszystko dobrze *wali po łapach* nie ty mash ją masować tylko opcy... scream xd niewazne kto majtki mi prosze zostawic!!! biggrin no kurde siniaki juz widac :] Kitty tez pamietaj nie skacz na kaloryfery szczegolnie tej starej marki z tymi zebrami wielkimi ;]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:08 pm
Gosiak niewazne kto majtki mi prosze zostawic!!! biggrin no kurde siniaki juz widac :] Kitty tez pamietaj nie skacz na kaloryfery szczegolnie tej starej marki z tymi zebrami wielkimi ;] jawohl frau kommandant!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual opcy Ozual zaiskrzyl mi pomysl w glowie na itemka, chodzi o czek, no wiecie czeki, piszek ile kasy dajesz na czek i wysylasz komus w prezencie. a zwykly trejd ci nie wystarcza? ael tak bedzie fajniej, co bys wolal zobaczyc, powiadomienie o tradzie czy czek w itemkach, o jeszcze obligacje mozna byloby zrobic, no wiecie gilede prowadzic , monopol itd. i zabic Gaie iloscia niepotrzebnych nikomu przedmiotow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*otwiera oczy i podnosi glowe* Ej, czy dlubanie w nosie jest romantyczne?
//Now playing: Tristania - Crushed Dreams
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:09 pm
Ozual opcy Ozual zaiskrzyl mi pomysl w glowie na itemka, chodzi o czek, no wiecie czeki, piszek ile kasy dajesz na czek i wysylasz komus w prezencie. a zwykly trejd ci nie wystarcza? ael tak bedzie fajniej, co bys wolal zobaczyc, powiadomienie o tradzie czy czek w itemkach, o jeszcze obligacje mozna byloby zrobic, no wiecie gilede prowadzic , monopol itd. wiesz co niech na razie zapewnia stabilne dzialanie tego co jest.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ *otwiera oczy i podnosi glowe* Ej, czy dlubanie w nosie jest romantyczne? //Now playing: Tristania - Crushed Dreams hmmhmh zalezy dla kogo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak niewazne kto majtki mi prosze zostawic!!! biggrin no kurde siniaki juz widac :] Kitty tez pamietaj nie skacz na kaloryfery szczegolnie tej starej marki z tymi zebrami wielkimi ;] O.o. jezz... dziewczyno... po cholere na ty kaloryfery skaczesz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:10 pm
opcy Gosiak niewazne kto majtki mi prosze zostawic!!! biggrin no kurde siniaki juz widac :] Kitty tez pamietaj nie skacz na kaloryfery szczegolnie tej starej marki z tymi zebrami wielkimi ;] jawohl frau kommandant! Deutsch Freak heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:10 pm
]Goth bless[ *otwiera oczy i podnosi glowe* Ej, czy dlubanie w nosie jest romantyczne? //Now playing: Tristania - Crushed Dreams pod warunkiem ze to twoj nos...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:11 pm
Ozual ]Goth bless[ *otwiera oczy i podnosi glowe* Ej, czy dlubanie w nosie jest romantyczne? //Now playing: Tristania - Crushed Dreams hmmhmh zalezy dla kogo i co wydlubiesz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Kitty ShadowCat soul888 baa ze lookne agrrr biggrin *wali go z plaskacza* idz stąd zboczona swinio scream xp LOL ahh te dupcie razz ja tylko zartowalem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Gosiak opcy Gosiak niewazne kto majtki mi prosze zostawic!!! biggrin no kurde siniaki juz widac :] Kitty tez pamietaj nie skacz na kaloryfery szczegolnie tej starej marki z tymi zebrami wielkimi ;] jawohl frau kommandant! Deutsch Freak heart nicht wirklich........ xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel Ozual ]Goth bless[ *otwiera oczy i podnosi glowe* Ej, czy dlubanie w nosie jest romantyczne? //Now playing: Tristania - Crushed Dreams hmmhmh zalezy dla kogo i co wydlubiesz... to bylo do mnie????
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:12 pm
racqel Ozual ]Goth bless[ *otwiera oczy i podnosi glowe* Ej, czy dlubanie w nosie jest romantyczne? //Now playing: Tristania - Crushed Dreams hmmhmh zalezy dla kogo i co wydlubiesz... xd *gleba* xd jak skończę się smiać niech mnie ktoś podniesie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:13 pm
Kitty ShadowCat racqel Ozual ]Goth bless[ *otwiera oczy i podnosi glowe* Ej, czy dlubanie w nosie jest romantyczne? //Now playing: Tristania - Crushed Dreams hmmhmh zalezy dla kogo i co wydlubiesz... xd *gleba* xd jak skończę się smiać niech mnie ktoś podniesie xd wlasnie : )))))
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|