|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:56 pm
soul888 Gosiak beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart *masu masu* mila sprawa moze oliwki troszke a bedzie wszystko dobrze *wali po łapach* nie ty mash ją masować tylko opcy... scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:57 pm
o co chodzi z rollbackiem? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:57 pm
racqel uwazaj, bo jescze sie ktos z ciebie posmieje, albo zle na ciebie spojrzy. a z tym pajacem to trafiles... ...perfekcyjnie. po prostu ludzie ktorzy maja w ogole wolny czas z ktorym nie wiedza co zrobic troche mnie irytuja, nie to zebym sie tlumaczyl... gosciu! po prostu zajmij sie soba, przeczytaja cos ciekawego, masz internet! w czym rzecz? Zaciagnij sobie jakies ciekawe rzeczy do sluchania Gorillaz, PGMG, Sparta, Kasabian.... lista jest dluga. Graj w gry. Naucz sie Hiszpanskiego. Wyjdz na miasto i poderwij jaks fajna babke ! a nie tu trujesz powietrze... domokun howgh! ooo dziekuje i taka odpowiedz mi sie podoba smile smutny jestem moja mnie opuscila. Wlasnie sobie zauwazylem Gorillaz- feel good i cos sadze ze zapodam smile biggrin dzieki *podaje reke na zgode*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:59 pm
*zieeeeeeeeeeew* granie w gre jest strasznie meczace... whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:00 pm
M-Teen o co chodzi z rollbackiem? sweatdrop z powodu glitchu "zaradni" narobili 80 milionow kasy wykupili itemy i podbili ich ceny na rynku...... jedynym sposobem na to jest 4 dniowy rollback..... kasa i inventory powroca do stanu z 9 maja 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:01 pm
opcy M-Teen o co chodzi z rollbackiem? sweatdrop z powodu glitchu "zaradni" narobili 80 milionow kasy wykupili itemy i podbili ich ceny na rynku...... jedynym sposobem na to jest 4 dniowy rollback..... kasa i inventory powroca do stanu z 9 maja 3nodding kapcze 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Hurrrrraaaa!!!!!! a jednak! szczesliwy dzien !
JULY
tuesday 26 Manchester, GB Bridgewater Hall with Lucinda Williams
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual ja bym podstepnie zagarnal majteczki na pamiatke 3nodding ja od dupeczki majtki juz mam obiecane....... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:02 pm
opcy Ozual ja bym podstepnie zagarnal majteczki na pamiatke 3nodding ja od dupeczki majtki juz mam obiecane....... 3nodding whee hehe xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:03 pm
zaiskrzyl mi pomysl w glowie na itemka, chodzi o czek, no wiecie czeki, piszek ile kasy dajesz na czek i wysylasz komus w prezencie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:03 pm
soul888 baa ze lookne agrrr biggrin *wali go z plaskacza* idz stąd zboczona swinio scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:04 pm
Ozual zaiskrzyl mi pomysl w glowie na itemka, chodzi o czek, no wiecie czeki, piszek ile kasy dajesz na czek i wysylasz komus w prezencie. a zwykly trejd ci nie wystarcza?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:05 pm
Kitty ShadowCat soul888 baa ze lookne agrrr biggrin *wali go z plaskacza* idz stąd zboczona swinio scream xp LOL
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 2:06 pm
opcy Ozual zaiskrzyl mi pomysl w glowie na itemka, chodzi o czek, no wiecie czeki, piszek ile kasy dajesz na czek i wysylasz komus w prezencie. a zwykly trejd ci nie wystarcza? ael tak bedzie fajniej, co bys wolal zobaczyc, powiadomienie o tradzie czy czek w itemkach, o jeszcze obligacje mozna byloby zrobic, no wiecie gilede prowadzic , monopol itd.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|