|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:52 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin soul888 racqel soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying potnij sie. *wstaje w nerwach* moge Ciebie pociac !!!!!!!!!!! scream pajacu *podchodzi* spokojnie smile *popycha na fotel* i siada obok smile tak na marginesie to witam, bo się jeszcze nie znamy chyba ^^ a no witam Jakub jestem smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Winamp : The Chemical Brothers - Galvanize xd chyba najgorsze CH Bros. jakie w ogole slyszalem ! serio. a do tego jeszcze w UK z tego radio zrobilo masowke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual racqel uwazaj, bo jescze sie ktos z ciebie posmieje, albo zle na ciebie spojrzy. a z tym pajacem to trafiles... ...perfekcyjnie. po prostu ludzie ktorzy maja w ogole wolny czas z ktorym nie wiedza co zrobic troche mnie irytuja, nie to zebym sie tlumaczyl... gosciu! po prostu zajmij sie soba, przeczytaja cos ciekawego, masz internet! w czym rzecz? Zaciagnij sobie jakies ciekawe rzeczy do sluchania Gorillaz, PGMG, Sparta, Kasabian.... lista jest dluga. Graj w gry. Naucz sie Hiszpanskiego. Wyjdz na miasto i poderwij jaks fajna babke ! a nie tu trujesz powietrze... domokun howgh! czuje sie jakbys przedstawil moj plan dnia 3nodding uczysz sie hiszpańskiego? 3nodding whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Fajne jest "System of a Down -Sugar" przy tym ja moge spac
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ozual Rammstein- Kaine Lust yest the best yeee twisted Kaine Lust domokun domo domo domo Teutoni mnie wqrwiaja.............. 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:53 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:53 pm
Kitty ShadowCat opcy Gosiak beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart *masuje masuje* xd xd xd xd m�wi cicho na ucho : zobacz jakie ma majtki pooki mash okazję 3nodding xd po co mi kolor majtek jak moge sobie dupeczke pomacac?!?! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:54 pm
M-Teen Ozual racqel uwazaj, bo jescze sie ktos z ciebie posmieje, albo zle na ciebie spojrzy. a z tym pajacem to trafiles... ...perfekcyjnie. po prostu ludzie ktorzy maja w ogole wolny czas z ktorym nie wiedza co zrobic troche mnie irytuja, nie to zebym sie tlumaczyl... gosciu! po prostu zajmij sie soba, przeczytaja cos ciekawego, masz internet! w czym rzecz? Zaciagnij sobie jakies ciekawe rzeczy do sluchania Gorillaz, PGMG, Sparta, Kasabian.... lista jest dluga. Graj w gry. Naucz sie Hiszpanskiego. Wyjdz na miasto i poderwij jaks fajna babke ! a nie tu trujesz powietrze... domokun howgh! czuje sie jakbys przedstawil moj plan dnia 3nodding uczysz sie hiszpańskiego? 3nodding whee no raczej nie ale znam ruski
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
soul888 novelin soul888 racqel soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying potnij sie. *wstaje w nerwach* moge Ciebie pociac !!!!!!!!!!! scream pajacu *podchodzi* spokojnie smile *popycha na fotel* i siada obok smile tak na marginesie to witam, bo się jeszcze nie znamy chyba ^^ a no witam Jakub jestem smile O NIE ! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty ShadowCat Ozual Rammstein- Kaine Lust yest the best yeee twisted Kaine Lust domokun domo domo domo Teutoni mnie wqrwiaja.............. 3nodding a co to jest?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:55 pm
Gosiak beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart *masu masu* mila sprawa moze oliwki troszke a bedzie wszystko dobrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:55 pm
opcy Kitty ShadowCat opcy Gosiak beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart *masuje masuje* xd xd xd xd m�wi cicho na ucho : zobacz jakie ma majtki pooki mash okazję 3nodding xd po co mi kolor majtek jak moge sobie dupeczke pomacac?!?! wink ja bym podstepnie zagarnal majteczki na pamiatke 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:56 pm
soul888 Gosiak beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart *masu masu* mila sprawa moze oliwki troszke a bedzie wszystko dobrze blaugh eek now playing: Sonic Youth - Daydream Nation
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:56 pm
Kitty ShadowCat opcy Kitty ShadowCat Ozual Rammstein- Kaine Lust yest the best yeee twisted Kaine Lust domokun domo domo domo Teutoni mnie wqrwiaja.............. 3nodding a co to jest? teutoński - germański, niemiecki, krzyżacki. Etym. - łac. teutonicus od Teutoni, Teutones 'Teutoni, staroż. plemię, prawdop. germ. a. celt., które ok. r. 102 p.n.e. wyruszyło z Cymbrami z Jutlandii na południe, w poszukiwaniu nowych siedzib'.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|