|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:46 pm
Ozual *wcisnal sie mieedzy poduszki w kacie, i nuci "Gorillaz- feel good"* to jest takie wspaniale crying *siada koło niego* whee meow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:46 pm
Ozual *wcisnal sie mieedzy poduszki w kacie, i nuci "Gorillaz- feel good"* to jest takie wspaniale crying kawalek "All Alone" z plyty jest IMHO fajniejszy! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:47 pm
opcy Ozual *wcisnal sie mieedzy poduszki w kacie, i nuci "Gorillaz- feel good"* to jest takie wspaniale crying kawalek "All Alone" z plyty jest IMHO fajniejszy! 3nodding 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:48 pm
Rammstein- Kaine Lust yest the best
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:48 pm
beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:49 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
uwazaj, bo jescze sie ktos z ciebie posmieje, albo zle na ciebie spojrzy. a z tym pajacem to trafiles... ...perfekcyjnie.
po prostu ludzie ktorzy maja w ogole wolny czas z ktorym nie wiedza co zrobic troche mnie irytuja, nie to zebym sie tlumaczyl...
gosciu! po prostu zajmij sie soba, przeczytaja cos ciekawego, masz internet! w czym rzecz? Zaciagnij sobie jakies ciekawe rzeczy do sluchania Gorillaz, PGMG, Sparta, Kasabian.... lista jest dluga. Graj w gry. Naucz sie Hiszpanskiego. Wyjdz na miasto i poderwij jaks fajna babke !
a nie tu trujesz powietrze... domokun howgh!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...Dobra - to ja lece xd ...Miłej nocy ludzie i nie-ludzie ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:50 pm
Gosiak beueheheh opcy soul888 kto poradzi co mozna robic w piatkowy smutny wieczor??? crying pomasowac jakas dupeczke 3nodding zamiast gadaj masuj dupeczko bo jeszcze boli ^^ heart *masuje masuje* xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Winamp : The Chemical Brothers - Galvanize xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozual Rammstein- Kaine Lust yest the best yeee twisted Kaine Lust domokun domo domo domo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:51 pm
Ja- Yosei ...Dobra - to ja lece xd ...Miłej nocy ludzie i nie-ludzie ...sayonara ... papa Rufusku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
racqel uwazaj, bo jescze sie ktos z ciebie posmieje, albo zle na ciebie spojrzy. a z tym pajacem to trafiles... ...perfekcyjnie. po prostu ludzie ktorzy maja w ogole wolny czas z ktorym nie wiedza co zrobic troche mnie irytuja, nie to zebym sie tlumaczyl... gosciu! po prostu zajmij sie soba, przeczytaja cos ciekawego, masz internet! w czym rzecz? Zaciagnij sobie jakies ciekawe rzeczy do sluchania Gorillaz, PGMG, Sparta, Kasabian.... lista jest dluga. Graj w gry. Naucz sie Hiszpanskiego. Wyjdz na miasto i poderwij jaks fajna babke ! a nie tu trujesz powietrze... domokun howgh! czuje sie jakbys przedstawil moj plan dnia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
novelin Winamp : The Chemical Brothers - Galvanize xd Foobar2000 : Gorillaz [Demon Days #05] Dirty Harry [3:43]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|