|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:18 pm
opcy Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? nic bo sklepy i marketplace nie dzialaja..... a jesli zarobiles te kase w ciagu ostaatnich 4 dni to pojdzie w chu.. członek co ty , wiem slyszalem o tym "incydencie" kasa jest moja i byla ciezko zarobiona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:19 pm
]Goth bless[ Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? Masz do wyboru: makrele, pasztet albo mielonke, a jak wybierzesz zle to wpierdol... wybieram mhmhm kaszanke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:20 pm
]Goth bless[ Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? Masz do wyboru: makrele, pasztet albo mielonke, a jak wybierzesz zle to wpierdol... wybieram mhmhm kaszanke
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:20 pm
Ozual opcy Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? nic bo sklepy i marketplace nie dzialaja..... a jesli zarobiles te kase w ciagu ostaatnich 4 dni to pojdzie w chu.. członek co ty , wiem slyszalem o tym "incydencie" kasa jest moja i byla ciezko zarobiona. uzyles dobrego slowa..... "byla" wink @Jas: ty mi tu nie argh'uj
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:21 pm
opcy Ozual opcy Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? nic bo sklepy i marketplace nie dzialaja..... a jesli zarobiles te kase w ciagu ostaatnich 4 dni to pojdzie w chu.. członek co ty , wiem slyszalem o tym "incydencie" kasa jest moja i byla ciezko zarobiona. uzyles dobrego slowa..... "byla" wink @Jas: ty mi tu nie argh'uj no wlasnie nia agrh.. tylko pokasz cycki Jas...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:21 pm
opcy Ozual opcy Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? nic bo sklepy i marketplace nie dzialaja..... a jesli zarobiles te kase w ciagu ostaatnich 4 dni to pojdzie w chu.. członek co ty , wiem slyszalem o tym "incydencie" kasa jest moja i byla ciezko zarobiona. uzyles dobrego slowa..... "byla" wink @Jas: ty mi tu nie argh'uj a ja ci mowie sprawdz sobie Pretty Girls Make Graves "New Romance"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:23 pm
<.< ...
>.> ...
a co mi tam... sweatdrop
CYCKI!!!!! UGABUGAA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:25 pm
]Goth bless[ <.< ... >.> ... a co mi tam... sweatdrop CYCKI!!!!! UGABUGAA!!!DOBRZE POWIEDZIANE smile POPIERAM JAK NAJBARDZIEJ biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:25 pm
]Goth bless[ <.< ... >.> ... a co mi tam... sweatdrop CYCKI!!!!! UGABUGAA!!!nie wiem jak ci to powiedziec ale jestesmy w meskim gronie......... wiec mamy deficyt cyckow....... 3nodding @Rac: zapuscilem na emule...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:26 pm
*spiewa sobie* w głowie się nie mieści ile zboczeń na tym świecie w aptece cię otruli zgwałcili w bibliotece oczy twe przymykasz gdy twoja dziewczyna zdradza cię co noc z dziełami Lenina
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:27 pm
Doctorrr!!! Do you have remedy !? Doctorrr!!! This is not a life for me ! ! !
We all lie so well !!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:27 pm
crying jesteście niedobrzy dla mnie!!!!!!!!! ide sobie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:29 pm
czesccccccc dupeczkiiiiiiii :] *mowi ochryplym glosem* ale mnie bola tylyyy ==' uehehehehe powiem wam ze nie warto wskakiwac na kaloryfer :] heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:29 pm
tak dal relaksu moja rozmowa w topicu: Anyone else live in alabama opcy sailorjupitermakoto opcy people live in alabama!?!?!!? What kind of ignorant comment is that? i would call it a bloody ignorant comment 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:30 pm
Gosiak czesccccccc dupeczkiiiiiiii :] *mowi ochryplym glosem* ale mnie bola tylyyy ==' uehehehehe powiem wam ze nie warto wskakiwac na kaloryfer :] heart Ale ta technika idzie do przodu.. to teraz z kaloryferami sie to robi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|