|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:07 pm
soul888 ]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* dzieki uwielbiam takie oceny mnie domokun *prych* To nie byla ocena Ciebie, glupcze... *spoglada mu prosto w oczy* Jak moglbym Cie oceniac, nie znajac Cie ani troche?... *opuszcza glowe na dol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:09 pm
]Goth bless[ soul888 ]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* dzieki uwielbiam takie oceny mnie domokun *prych* To nie byla ocena Ciebie, glupcze... *spoglada mu prosto w oczy* Jak moglbym Cie oceniac, nie znajac Cie ani troche?... *opuszcza glowe na dol* oz fak.... Kage ale to mrocznie zabrzmialo......... xd masz za to makrele *podaje makrele*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:09 pm
]Goth bless[ soul888 ]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* dzieki uwielbiam takie oceny mnie domokun *prych* To nie byla ocena Ciebie, glupcze... *spoglada mu prosto w oczy* Jak moglbym Cie oceniac, nie znajac Cie ani troche?... *opuszcza glowe na dol* wrazenie oceny wygladu nie bylo milo mi to widziec *leniwy wzrok podnosi i sie wpatruje*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:10 pm
]Goth bless[ soul888 ]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* dzieki uwielbiam takie oceny mnie domokun *prych* To nie byla ocena Ciebie, glupcze... *spoglada mu prosto w oczy* Jak moglbym Cie oceniac, nie znajac Cie ani troche?... *opuszcza glowe na dol* hmmhmh *wstan i usiadl przy stole* mmhmhm chyba sie rozumiemy *spojrzal przeszywajacym spojrzeniem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:12 pm
opcy ]Goth bless[ soul888 ]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* dzieki uwielbiam takie oceny mnie domokun *prych* To nie byla ocena Ciebie, glupcze... *spoglada mu prosto w oczy* Jak moglbym Cie oceniac, nie znajac Cie ani troche?... *opuszcza glowe na dol* oz fak.... Kage ale to mrocznie zabrzmialo......... xd masz za to makrele *podaje makrele* Dzieki... chcialem zeby zabrzmialo, jak najmroczniej bracie Sith ^_~ *zjada makrele*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:14 pm
mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:14 pm
Nudno mi tutaj to ja lece pa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:15 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:15 pm
Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? Masz do wyboru: makrele, pasztet albo mielonke, a jak wybierzesz zle to wpierdol...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:16 pm
Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? nic bo sklepy i marketplace nie dzialaja..... a jesli zarobiles te kase w ciagu ostaatnich 4 dni to pojdzie w chu.. członek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:16 pm
chcialbym moc zdac te czerwone trampki * chcialby moc zdjac te czerwone trampki *
now listening : pretty girls make graves "new romance" - Something Bigger
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:17 pm
Ozual mhmmhm mam 4500 golda, hmmhm co za to moge kupic? dziwki, alkochol, przyjaciol - co wybierasz ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
eek .. No! Nareszcie cos normalnego... xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:18 pm
co mozna robic w cieply piatkowy wieczor (niestety samotny) *spuszcza smutna glowe w dol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|