|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:56 pm
Shizuka18 opcy wiem wiem...... mam znakomity wplyw na kobiety....... xd nie przechwalaj sie tak blaugh na mnie nie masz wplywu biggrin nikt nie ma na mnie wplywu blaugh hihihihi muehhehehehehe... crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:57 pm
opcy Shizuka18 opcy wiem wiem...... mam znakomity wplyw na kobiety....... xd nie przechwalaj sie tak blaugh na mnie nie masz wplywu biggrin nikt nie ma na mnie wplywu blaugh hihihihi muehhehehehehe... crying crying crying bo tylko chlopczyki placza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:58 pm
O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia*
*siada przy stole i opuszcza glowe na dol*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:58 pm
ja juz lece...papatki do zobaczonka moze jutro wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:59 pm
soul888 bo tylko chlopczyki placza blaugh *rzuca w niego makrelÄ…* ona mi tu serce zlamala a ty mi tu jeszcze jedziesz....... scream xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* dzieki uwielbiam takie oceny mnie domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
geeez! oni wszyscy sa tacy sami, ale wojny klonow juz za nami panowie !
heh, troche padniety jestem. Odebralem tak cos okolo 50 telefonow dzisiaj...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* Witaj *wrzasnal Hitlerowskim, proroczym glosem* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* oi! Kage........ co tam nowego *powiedzial opcy probujac zaczac rozmowe*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:01 pm
racqel geeez! oni wszyscy sa tacy sami, ale wojny klonow juz za nami panowie ! heh, troche padniety jestem. Odebralem tak cos okolo 50 telefonow dzisiaj... tylko ja chyba jakis dziwny jestem bo z moja fryzurka to cholernie malo widze avkow.... (a tym bardziej ubranych tak bucowato jak ja......)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:02 pm
opcy ]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* oi! Kage........ co tam nowego *powiedzial opcy probujac zaczac rozmowe* mhmhmh *siedzi cicho, obserwujac*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:03 pm
Shizuka gdzie sie zapodzialas.... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:04 pm
Ozual opcy ]Goth bless[ O... widze, ze kolejne miesko przyszlo *ocenia noobsa wzrokiem i odwraca wzrok z ewidentna niechecia* *siada przy stole i opuszcza glowe na dol* oi! Kage........ co tam nowego *powiedzial opcy probujac zaczac rozmowe* mhmhmh *siedzi cicho, obserwujac* *patrzy na niego* Phn'glui mglw'nafh Cthulhu R'lyeh wagn'nagl fhtagn
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 1:04 pm