|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:46 pm
soul888 widac mimo szczesliwej 13 usmiechamy sie biggrin wiadomo smile trzeba sie cieszyc z kazdego dnia i kazdej malej chwilki ...hihii
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:47 pm
soul888 opcy soul888 ze niby ja tematem ? blaugh z braku tematu moze sie pan nadac.... niech pan o sobie opowie! 3nodding xd konkretne pytania to mi pomoze pesel , numer buta........ obwod glowy..... tak na poczatek...... na dodatek powinienas zlorzyc 3 dokumenty z zdjeciamy w celu komisyjnego ich spalenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:47 pm
Shizuka18 soul888 widac mimo szczesliwej 13 usmiechamy sie biggrin wiadomo smile trzeba sie cieszyc z kazdego dnia i kazdej malej chwilki ...hihii wow! biggrin a z czego Ty sie cieszysz opowiedz nam smile chetnie wysluchamy blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:48 pm
jestem duchowo zwiazany z liczba 13 *powiedzial proroczym glosem* zawsze co kolwiek by niebylo mialem scisle powiazanie z ta szczesliwa liczba. biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:49 pm
opcy soul888 opcy soul888 ze niby ja tematem ? blaugh z braku tematu moze sie pan nadac.... niech pan o sobie opowie! 3nodding xd konkretne pytania to mi pomoze pesel , numer buta........ obwod glowy..... tak na poczatek...... na dodatek powinienas zlorzyc 3 dokumenty z zdjeciamy w celu komisyjnego ich spalenia! hmmm zbyt dokladne dane razz numer buta 48 razz cos jeszcze sensownego ? razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:50 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:50 pm
soul888 wow! biggrin a z czego Ty sie cieszysz opowiedz nam smile chetnie wysluchamy blaugh hmmm...z czego ja sie ciesze...nie umiem tego okreslic dokladnie ale mozna powiedziec ze caly czas sie smieje (nawet bez przyczyny) i jestem usmiechnieta smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:51 pm
soul888 hmmm zbyt dokladne dane razz numer buta 48 razz cos jeszcze sensownego ? razz w tym zdaniu uzyles niebezpiecznego wyrazu...... 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:52 pm
Shizuka18 soul888 wow! biggrin a z czego Ty sie cieszysz opowiedz nam smile chetnie wysluchamy blaugh hmmm...z czego ja sie ciesze...nie umiem tego okreslic dokladnie ale mozna powiedziec ze caly czas sie smieje (nawet bez przyczyny) i jestem usmiechnieta smile wiem wiem...... mam znakomity wplyw na kobiety....... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:52 pm
Shizuka18 soul888 wow! biggrin a z czego Ty sie cieszysz opowiedz nam smile chetnie wysluchamy blaugh hmmm...z czego ja sie ciesze...nie umiem tego okreslic dokladnie ale mozna powiedziec ze caly czas sie smieje (nawet bez przyczyny) i jestem usmiechnieta smile napewno jest jakas przyczyna ktora daje usmiech smile wiec czytam razz na 1 2 3... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:53 pm
opcy soul888 hmmm zbyt dokladne dane razz numer buta 48 razz cos jeszcze sensownego ? razz w tym zdaniu uzyles niebezpiecznego wyrazu...... 3nodding ze niby jakiego eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:54 pm
opcy Shizuka18 soul888 wow! biggrin a z czego Ty sie cieszysz opowiedz nam smile chetnie wysluchamy blaugh hmmm...z czego ja sie ciesze...nie umiem tego okreslic dokladnie ale mozna powiedziec ze caly czas sie smieje (nawet bez przyczyny) i jestem usmiechnieta smile wiem wiem...... mam znakomity wplyw na kobiety....... xd nie przechwalaj sie tak blaugh na mnie nie masz wplywu biggrin nikt nie ma na mnie wplywu blaugh hihihihi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:54 pm
soul888 opcy soul888 hmmm zbyt dokladne dane razz numer buta 48 razz cos jeszcze sensownego ? razz w tym zdaniu uzyles niebezpiecznego wyrazu...... 3nodding ze niby jakiego eek ja wiem , ja wiem uzyles niebezpiecznego znaku zapytania xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:55 pm
soul888 opcy soul888 hmmm zbyt dokladne dane razz numer buta 48 razz cos jeszcze sensownego ? razz w tym zdaniu uzyles niebezpiecznego wyrazu...... 3nodding ze niby jakiego eek 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:55 pm
Ozual soul888 opcy soul888 hmmm zbyt dokladne dane razz numer buta 48 razz cos jeszcze sensownego ? razz w tym zdaniu uzyles niebezpiecznego wyrazu...... 3nodding ze niby jakiego eek ja wiem , ja wiem uzyles niebezpiecznego znaku zapytania xp wybacz nie dociera to do mnie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|