|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:28 pm
opcy [LINKIN] Miho sama chcialas tak do mnie mowic! Wiec.......?? wink bo jej sie literka "w" z inna pomulila...... wink xd pac opcoosia lapka w leb heart xd ciiiiicho......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:28 pm
YumiTao Kitty ShadowCat hahaha... jej... on to potrafi poprawic humor... whee ze niby kto ? whee mooj kumpel z klasy... whee jak on słodko wychodzi na fotkach whee taka dzidzia whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:29 pm
opcy [LINKIN] Miho sama chcialas tak do mnie mowic! Wiec.......?? wink bo jej sie literka "w" z inna pomulila...... wink xd ha ha stare (kolejny zart w twoim stylu) stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:30 pm
Kitty ShadowCat YumiTao Kitty ShadowCat hahaha... jej... on to potrafi poprawic humor... whee ze niby kto ? whee mooj kumpel z klasy... whee jak on słodko wychodzi na fotkach whee taka dzidzia whee yyyyyyyyy.........no nie wiem czy to komplement?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:30 pm
[LINKIN] Miho_14 [LINKIN] Miho sama chcialas tak do mnie mowic! Wiec.......?? wink no tak wujku... ale oj no....teges.... nie moge sie wyslowic xp Nie musisz nic mowic redface cos ci jest wuju? tak sie czerwienisz.... mniejsza z tym *wdrapuje mu sie na barana*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:31 pm
[LINKIN] opcy [LINKIN] Miho sama chcialas tak do mnie mowic! Wiec.......?? wink bo jej sie literka "w" z inna pomulila...... wink xd ha ha stare (kolejny zart w twoim stylu) stare no....... masz racje...... zart byl swietny! 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:31 pm
Quili dobra, nie bede wrtącac, ja lece, papatki smile paaapa 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:32 pm
probuje sie zorientowac w aktualnym te,acie ale cos mi nie wychodzi biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:33 pm
opcy [LINKIN] opcy [LINKIN] Miho sama chcialas tak do mnie mowic! Wiec.......?? wink bo jej sie literka "w" z inna pomulila...... wink xd ha ha stare (kolejny zart w twoim stylu) stare no....... masz racje...... zart byl swietny! 3nodding stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy no....... masz racje...... zart byl swietny! 3nodding xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:34 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:36 pm
Shizuka18 probuje sie zorientowac w aktualnym te,acie ale cos mi nie wychodzi biggrin temat jest zaden...... a wlasciwie to aktualnie pan Linkin sie na mnie pogniewal..... xd nie..... jednak temat jest zaden 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:36 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:37 pm
opcy Shizuka18 probuje sie zorientowac w aktualnym te,acie ale cos mi nie wychodzi biggrin temat jest zaden...... a wlasciwie to aktualnie pan Linkin sie na mnie pogniewal..... xd nie..... jednak temat jest zaden 3nodding nom......dokladnie 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|