|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:07 pm
BeeWolf_san Miho_14 skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?..... Bo spałą zemna i rano po alkochlowej nocy ... byłoniefajnie. "nie fajnie" ! było strasznie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:08 pm
BeeWolf_san Miho_14 skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?..... Bo spałą zemna i rano po alkochlowej nocy ... byłoniefajnie. uuuuu.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:09 pm
YumiTao BeeWolf_san Miho_14 skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?..... Bo spałą zemna i rano po alkochlowej nocy ... byłoniefajnie. "nie fajnie" ! było strasznie xd No strasznie to mnie głowa bolała, a przyznaj w nocy było fajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:11 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:12 pm
BeeWolf_san Miho_14 skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?..... Bo spałą zemna i rano po alkochlowej nocy ... byłoniefajnie. cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Spiewajace wiewiurki czyli ...- ayumi hamasaki - M (Above & Beyond remix)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san YumiTao BeeWolf_san Miho_14 skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?..... Bo spałą zemna i rano po alkochlowej nocy ... byłoniefajnie. "nie fajnie" ! było strasznie xd No strasznie to mnie głowa bolała, a przyznaj w nocy było fajnie. ekche..moze ja sie nie bede wypowiadac co do tamtej nocy sweatdrop powiem tylko : nie spełniłes moich oczekiwan xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:14 pm
YumiTao ekche..moze ja sie nie bede wypowiadac co do tamtej nocy sweatdrop powiem tylko : nie spełniłes moich oczekiwan xd Wiem, ale czego ty chcesz od pijenaego, zreszta mam zamałego .... xp scream heart Wkoncu jestem z Afryki nie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:16 pm
BeeWolf_san YumiTao ekche..moze ja sie nie bede wypowiadac co do tamtej nocy sweatdrop powiem tylko : nie spełniłes moich oczekiwan xd Wiem, ale czego ty chcesz od pijenaego, zreszta mam zamałego .... xp scream heart Wkoncu jestem z Afryki nie biggrin wujek Bambo ! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:17 pm
BeeWolf_san YumiTao ekche..moze ja sie nie bede wypowiadac co do tamtej nocy sweatdrop powiem tylko : nie spełniłes moich oczekiwan xd Wiem, ale czego ty chcesz od pijenaego, zreszta mam zamałego .... xp scream heart Wkoncu jestem z Afryki nie biggrin "zamały" to mało powiedziane xd xd xd moze nie wracajmy do tamtej nocy ,bo bede miec znowu koszmary xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:18 pm
YumiTao "zamały" to mało powiedziane xd xd xd moze nie wracajmy do tamtej nocy ,bo bede miec znowu koszmary xp Koszmary a co ja mam powiedzieć ugryzłaś mnie. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:19 pm
BeeWolf_san YumiTao "zamały" to mało powiedziane xd xd xd moze nie wracajmy do tamtej nocy ,bo bede miec znowu koszmary xp Koszmary a co ja mam powiedzieć ugryzłaś mnie. domokun to nie ja ! xd to to była twoja wsza blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:19 pm
Miho_14 BeeWolf_san YumiTao ekche..moze ja sie nie bede wypowiadac co do tamtej nocy sweatdrop powiem tylko : nie spełniłes moich oczekiwan xd Wiem, ale czego ty chcesz od pijenaego, zreszta mam zamałego .... xp scream heart Wkoncu jestem z Afryki nie biggrin wujek Bambo ! xd Ty wiesz kto jest twoim wujkiem?? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:20 pm
YumiTao [ to nie ja ! xd to to była twoja wsza blaugh ja nie mam wszy jak i włos�w. o kusza, nie jest dopbrze, z kim ty spałaś ze miał wszy ...?? i no wiesz.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|