|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:58 am
Ja mam 4.36, mam nadzieje, ze nie bedzie bledow?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:58 am
racqel opcy [LINKIN] Ej tylko sluchajcie, pytanie czy kazdy ma taka sama wersje UT??? ja ma zainstalowany patch 4.51 3nodding oi! Rac! i do tego M:tG ! http://mtglair.de/mp.html 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:59 am
czesc wszystkim ktorych nie przywitalam *siedzi cicho na swoim foteliku*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:00 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:01 pm
BeeWolf_san YumiTao czy jestes tego pewien ? przy sciagnienciu jednego buta moze dojsc do niedoltenienia m�zgu a przy sciagnieciu dw�ch...wole nie wiedziec sweatdrop xd Dobre dziewczyna ze śmierdzącymi Stopami ... moze nie bede wpominac o twoim powalajacym oddechu xd xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:02 pm
opcy @Rac: spojrz na na to co aktualnie sciaga emule: Madvillain - Four Tet & Koushik Remixes.rar wink O kurr... Madvillain miksuej FourTet !? Koushic nie kojarze, ale zaraz sprawdze...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:02 pm
opcy, przeslalbysmi na maila tego 4.51???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:03 pm
YumiTao BeeWolf_san YumiTao czy jestes tego pewien ? przy sciagnienciu jednego buta moze dojsc do niedoltenienia m�zgu a przy sciagnieciu dw�ch...wole nie wiedziec sweatdrop xd Dobre dziewczyna ze śmierdzącymi Stopami ... moze nie bede wpominac o twoim powalajacym oddechu xd xp Moim, ale tylko rano jak wypije zadurzo, .... wink ... ehe nie bede mowił co sie ostatnio przydarzyło bo ludzie patrzą,... ale z ryjka z zasady mi nie jebie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:03 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:04 pm
YumiTao BeeWolf_san YumiTao czy jestes tego pewien ? przy sciagnienciu jednego buta moze dojsc do niedoltenienia m�zgu a przy sciagnieciu dw�ch...wole nie wiedziec sweatdrop xd Dobre dziewczyna ze śmierdzącymi Stopami ... moze nie bede wpominac o twoim powalajacym oddechu xd xp skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:05 pm
racqel opcy @Rac: spojrz na na to co aktualnie sciaga emule: Madvillain - Four Tet & Koushik Remixes.rar wink O kurr... Madvillain miksuej FourTet !? Koushic nie kojarze, ale zaraz sprawdze... FourTet i Koushik miksuja Madvillain'a (MF Doom'a)... jeden remiks (Strange Ways) byl na plycie-składance: "Late night tales by FourTet" 3nodding i byl maksymalnie wypasiony!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:05 pm
Miho_14 skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?..... Bo spałą zemna i rano po alkochlowej nocy ... byłoniefajnie.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:06 pm
Miho_14 YumiTao BeeWolf_san YumiTao czy jestes tego pewien ? przy sciagnienciu jednego buta moze dojsc do niedoltenienia m�zgu a przy sciagnieciu dw�ch...wole nie wiedziec sweatdrop xd Dobre dziewczyna ze śmierdzącymi Stopami ... moze nie bede wpominac o twoim powalajacym oddechu xd xp skad wiesz ze on ma powalajacy oddech?..... ja to czuje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 12:06 pm