|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:07 am
Kukus Ja- Yosei Falcone Siema Ludzie
ej kto wygral ten zwariowany wyscig ...zdaje się, że Moira... ...a tak liczyłem na Emunda...przecież on jest ninja... smile ... zdyskwalifikowali go, bo poszedł do Vanessy zamiast się ścigać ja Liczylem na Morie albo Gina NO ale w koncu w slabosciach Edmunda bylo napisane "kobiety" xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:07 am
ale mam dowoda rzeczowego w sygnaturce... niech wie, że go nakryłem blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:08 am
Falcone Lethiel Falcone Siema Ludzie
ej kto wygral ten zwariowany wyscig witaj 4laugh *przytulas* ... lol...... rogi ci wyrosly eek ...... 4laugh Fajne nie whee zarobilem na sprzedazy koszulek xd fajniusie 3nodding whee ... witaj w rodzince whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:08 am
Pisarz Kukus niezla sygnaturka xd a zawsze mnie dziwiło czy ja mięknę na imprezach z chłopakami, bo wypiję dwa piwa i mi szumi... a to ten mnie sabotował blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:10 am
Kukus Pisarz Kukus niezla sygnaturka xd a zawsze mnie dziwiło czy ja mięknę na imprezach z chłopakami, bo wypiję dwa piwa i mi szumi... a to ten mnie sabotował blaugh heh, chcieli jak najszybciej pozbyc sie konkurencji, albo mieli inne plany blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:11 am
mam pytanie... czy to normalne żeby 4letnie dziecko miało wyimaginowanego psa? Karolina mi powiedziała, ze idzie rzucać piłkę psu... my nie mamy psa eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
AAaaaaaaaa moja głowa! boli! ..eh... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Falcone Lethiel Falcone Siema Ludzie
ej kto wygral ten zwariowany wyscig witaj 4laugh *przytulas* ... lol...... rogi ci wyrosly eek ...... 4laugh Fajne nie whee zarobilem na sprzedazy koszulek xd fajniusie 3nodding whee ... witaj w rodzince whee dzieki whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:13 am
Hejka!!! Kto wygrał wyścig??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:13 am
Labudziak AAaaaaaaaa moja głowa! boli! ..eh... -_- biedny sad *przytulas*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:14 am
... ...
...nom... ...to ja będe już leciał... ... ...bywajcie! ninja ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:14 am
Pisarz Kukus Pisarz Kukus niezla sygnaturka xd a zawsze mnie dziwiło czy ja mięknę na imprezach z chłopakami, bo wypiję dwa piwa i mi szumi... a to ten mnie sabotował blaugh heh, chcieli jak najszybciej pozbyc sie konkurencji, albo mieli inne plany blaugh konkurencji? ja z nimi nie konkuruję w tym dystansie... młodzi za szybko jak dla mnie piją... i za szybko się ważą... wole chodziarstwo na 1.5L na 6 zawodników niż sprint na 0.5L na 2 zawodników... po co się śpieszyć? z rasztą ja jeśli już mam pić to wolę kundle lub kamikaze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:15 am
Falcone Lethiel Falcone Lethiel Falcone Siema Ludzie
ej kto wygral ten zwariowany wyscig witaj 4laugh *przytulas* ... lol...... rogi ci wyrosly eek ...... 4laugh Fajne nie whee zarobilem na sprzedazy koszulek xd fajniusie 3nodding whee ... witaj w rodzince whee dzieki whee Włąśnie witaj w rodzince ^^ Heyka Sei
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:15 am
Kukus mam pytanie... czy to normalne żeby 4letnie dziecko miało wyimaginowanego psa? Karolina mi powiedziała, ze idzie rzucać piłkę psu... my nie mamy psa eek to normalne ja w wieku 15 lat mialem z kumplem w lawce wymyslonego psa .......... nawet sprawdziany z nami pisal xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Aug 30, 2004 1:16 am
Nyu^ ^ *Patrzy się na ilość koszulek którą złapała*I co ja mam teraz z tym zrobić stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|