|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:25 am
zmykam stad...jeden temat...papaapapap wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:25 am
]Goth bless[ Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart A no czesc, też bys sobie popatrzył ?? Gorzej, moj kumpel w LO mowił pokaż wymiona.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:26 am
BeeWolf_san ]Goth bless[ Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart A no czesc, też bys sobie popatrzył ?? Gorzej, moj kumpel w LO mowił pokaż wymiona. wiec popelniał blad bo powinien powiedziec WYMIE xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:26 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:27 am
Nightcatt BeeWolf_san ]Goth bless[ Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart A no czesc, też bys sobie popatrzył ?? Gorzej, moj kumpel w LO mowił pokaż wymiona. wiec popelniał blad bo powinien powiedziec WYMIE xd nie wiem nie znam sie na krowach.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:27 am
BeeWolf_san ]Goth bless[ Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart A no czesc, też bys sobie popatrzył ?? Gorzej, moj kumpel w LO mowił pokaż wymiona. a tak z innej beczki ja kiedys kolezance powiedzialem ze ma fajny tors... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:28 am
BeeWolf_san Nightcatt BeeWolf_san ]Goth bless[ Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart A no czesc, też bys sobie popatrzył ?? Gorzej, moj kumpel w LO mowił pokaż wymiona. wiec popelniał blad bo powinien powiedziec WYMIE xd nie wiem nie znam sie na krowach. wiec mi zaufaj ja jestem technikiem rolnictwa wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:29 am
Ozzwald a tak z innej beczki ja kiedys kolezance powiedzialem ze ma fajny tors... blaugh Dobre dobre nie powiem dobre nawet bardzo biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san ]Goth bless[ Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart A no czesc, też bys sobie popatrzył ?? Gorzej, moj kumpel w LO mowił pokaż wymiona. a tak z innej beczki ja kiedys kolezance powiedzialem ze ma fajny tors... blaugh heh.............a co ona na to??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Ozzwald BeeWolf_san ]Goth bless[ Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart A no czesc, też bys sobie popatrzył ?? Gorzej, moj kumpel w LO mowił pokaż wymiona. a tak z innej beczki ja kiedys kolezance powiedzialem ze ma fajny tors... blaugh heh.............a co ona na to?? jak to co.. dostalem w pysk...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:30 am
Nightcatt wiec mi zaufaj ja jestem technikiem rolnictwa wink Dobrze mamo. heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:30 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:31 am
czesc... nie chciala bys nam czegos pokazac ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:31 am
hejka wammm 4laugh whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:32 am
pewnie jak powiem zebyś pokazała swoje jedrniutkie piersi to sie obrazisz?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|