|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:17 am
Witam wszystkich... widzial ktos moze dzisiaj Setsu? 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Witam, ja na chwilke biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam wszystkich... widzial ktos moze dzisiaj Setsu? 3nodding heart siemanko wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:18 am
]Goth bless[ Witam wszystkich... widzial ktos moze dzisiaj Setsu? 3nodding heart Cze! Nie dzisiaj jej chyba caly dzien nie bylo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:19 am
[LINKIN] To pytanie powinnas powiedziec, gdy sie modlisz! sweatdrop ty tak nie placz bo ja pamietam ze kiedys chodzila znacznie gorzej..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam, ja na chwilke biggrin ok, ja musze już kończyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Witam, ja na chwilke biggrin Yo!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
]Goth bless[ Witam wszystkich... widzial ktos moze dzisiaj Setsu? 3nodding heart a co szpiegujesz ja ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:20 am
Nightcatt ]Goth bless[ Witam wszystkich... widzial ktos moze dzisiaj Setsu? 3nodding heart siemanko wink Kurcze... sliczniutkie to malenstwo *spoglada na jej siga* whee heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:20 am
opcy [quote="[LINKIN]To pytanie powinnas powiedziec, gdy sie modlisz! sweatdrop ty tak nie placz bo ja pamietam ze kiedys chodzila znacznie gorzej..........Jak mogla chodzic gorzej niz teraz?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:21 am
]Goth bless[ Nightcatt ]Goth bless[ Witam wszystkich... widzial ktos moze dzisiaj Setsu? 3nodding heart siemanko wink Kurcze... sliczniutkie to malenstwo *spoglada na jej siga* whee heart dzieki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:22 am
opcy Ozzwald niech ktoras panie pokarze nam CYCKI jestem za..... nawet moge na chwile w takim przypadku zostac! 3nodding CYCKA bym sobie obejzał. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:23 am
BeeWolf_san opcy Ozzwald niech ktoras panie pokarze nam CYCKI jestem za..... nawet moge na chwile w takim przypadku zostac! 3nodding CYCKA bym sobie obejzał. domokun Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 11:24 am
]Goth bless[ BeeWolf_san opcy Ozzwald niech ktoras panie pokarze nam CYCKI jestem za..... nawet moge na chwile w takim przypadku zostac! 3nodding CYCKA bym sobie obejzał. domokun Panowie... panowie.... Nie CYCKI, a PIERSI... Troszeczke szacunku dla naszych pieknych stworzonek wink 3nodding heart a ja sie lubie zachowywac jak troglodyta i mowie cycki...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|