|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:26 am
Shizuka18 alez prosze bardzo biggrin co tam nowego........? ja dzis ze starszymi do sklepu pojechalem..... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:28 am
Kitty ShadowCat opcy proponuje stral z luku w plecy 3nodding myslałam o trutce na szczury domokun dużo jej w piwnicy mam domokun i co sypniesz jej w oczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:30 am
opcy Shizuka18 alez prosze bardzo biggrin co tam nowego........? ja dzis ze starszymi do sklepu pojechalem..... gonk ja bylam przedwczoraj, a dzisiaj siedze sobie w domku i niedlugo ide na spacerek wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:35 am
uh...a ja sie powinnam teraz uczyc gonk domokun ale juz mam dosyc ciaglego siedzenia nad ksiazkami gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:36 am
Shizuka18 opcy Shizuka18 alez prosze bardzo biggrin co tam nowego........? ja dzis ze starszymi do sklepu pojechalem..... gonk ja bylam przedwczoraj, a dzisiaj siedze sobie w domku i niedlugo ide na spacerek wink a ja jestem len........ tylko siedziec i pic....... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:36 am
Akiko Tamashii uh...a ja sie powinnam teraz uczyc gonk domokun ale juz mam dosyc ciaglego siedzenia nad ksiazkami gonk Witaj ...^^ blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:38 am
opcy Shizuka18 opcy Shizuka18 alez prosze bardzo biggrin co tam nowego........? ja dzis ze starszymi do sklepu pojechalem..... gonk ja bylam przedwczoraj, a dzisiaj siedze sobie w domku i niedlugo ide na spacerek wink a ja jestem len........ tylko siedziec i pic....... xp o tak, pic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:40 am
Ozzwald Kitty ShadowCat opcy proponuje stral z luku w plecy 3nodding myslałam o trutce na szczury domokun dużo jej w piwnicy mam domokun i co sypniesz jej w oczy? teraz ty chcesz być dla mnie wredny? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:42 am
Kitty ShadowCat Ozzwald i co sypniesz jej w oczy? teraz ty chcesz być dla mnie wredny? xp a moge ja ??? moge?? moge???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:42 am
opcy Shizuka18 opcy Shizuka18 alez prosze bardzo biggrin co tam nowego........? ja dzis ze starszymi do sklepu pojechalem..... gonk ja bylam przedwczoraj, a dzisiaj siedze sobie w domku i niedlugo ide na spacerek wink a ja jestem len........ tylko siedziec i pic....... xp a ja bym tylko siedziala i sie opychala slodyczami biggrin xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:44 am
Shizuka18 a ja bym tylko siedziala i sie opychala slodyczami biggrin xd bardzo to zacne zajecie............ 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:45 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat opcy proponuje stral z luku w plecy 3nodding myslałam o trutce na szczury domokun dużo jej w piwnicy mam domokun i co sypniesz jej w oczy? teraz ty chcesz być dla mnie wredny? xp poprostu nie podoba mi sie to jakiego jezyka urzywasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:46 am
opcy Shizuka18 a ja bym tylko siedziala i sie opychala slodyczami biggrin xd bardzo to zacne zajecie............ 3nodding jestem w nalogu i nie potrafie sie uwolnic... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:47 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 10:49 am
Shizuka18 opcy Shizuka18 a ja bym tylko siedziala i sie opychala slodyczami biggrin xd bardzo to zacne zajecie............ 3nodding jestem w nalogu i nie potrafie sie uwolnic... sweatdrop oi! tu trzeba terapi szokowej PRZESTAŃ
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|