|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:22 am
[LINKIN] Za ten topic juz przeprosilem, cytaty lamie kazdy(prucz modow)(ale nie chcacy). Moze byly male spory, ale mam nadzieje, ze juz nie bedzie.Duzo osob tez mnie tu lubi wink sweatdrop chłopcze... nie wiem czy ty wiesz... ale twoje tłumaczenia są conajmniej nie na miejscu i nieskuteczne...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
kropka Miss_Karina (...) czesc wam szkraby biggrin Elo Karinko, dawno Cie nie bylo xd I co źle ci było ?? pytam cie czy było ci źle ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Kukus co mam ci powiedziec, ze sie poprawie i mam nadzieje, ze nasze relacje sie poprawia tez! sweatdrop To jak?? u mnie masz plus.. bo zasugerowales ze sie poprawisza, a nie przepraszasz non stop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:23 am
[LINKIN] Kukus co mam ci powiedziec, ze sie poprawie i mam nadzieje, ze nasze relacje sie poprawia tez! sweatdrop To jak?? ty mi nic nie musisz mówić... ja cie tylko ostrzegam, że sobie poważnie grabisz, co ty z tym zrobisz to jest twoja sprawa...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:25 am
kropka Miss_Karina (...) czesc wam szkraby biggrin Elo Karinko, dawno Cie nie bylo xd no wiem ze dawno mnie nie bylo xd @Quatryk- nie pamietam kto mi zrobil taka sygnaturke :3 jak znajde linka to zapodam a o ktora ci chodzi? XD@Bee- eshh nie bylo tak zle razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:25 am
BeeWolf_san I co źle ci było ?? pytam cie czy było ci źle ?? joł, ma słit Wadżajna heart miszcz dyskretnego pojazdu wkroczył z pęta do akcji
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:28 am
Miss_Karina @Bee- eshh nie bylo tak zle razz Ciebie pytałem ?? nie ... Kropeczki. .... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:33 am
Ehh... musze lecieć, do zobaczenia!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:36 am
No tak przebudzenie Mumi Kariny i cisza zapadła jak w grobowcu. domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:36 am
Ozzwald [LINKIN] Kukus co mam ci powiedziec, ze sie poprawie i mam nadzieje, ze nasze relacje sie poprawia tez! sweatdrop To jak?? u mnie masz plus.. bo zasugerowales ze sie poprawisza, a nie przepraszasz non stop Dzieki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:41 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:42 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:43 am
Wie ktos moze kiedy bedzie market dziala ...??
xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:44 am
Kiart Wie ktos moze kiedy bedzie market dziala ...?? xd kiedys na pewno blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:45 am
Kiart Wie ktos moze kiedy bedzie market dziala ...?? xd Niet, ... moze nigdy juz ?! ... oh straszne biggrin ... ja lece papa... Karyna niechce zemna rozmawiać to ide SE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|