|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:09 am
[LINKIN] Kukus ja im je zaraz podliczę... ale tak, że im staną ością w gardle... Linkin, ty to już mi tylko musisz dać jeden powód i lecisz stąd, bo na serio działasz ludziom na nerwy... w szczególności mi ej sorry, ale co ja tobie zrobilem? Przeciez nie bylo zadnych konliktow, wiec czemu??? sweatdrop topici, cytaty, zachowanie, masz wkurzający sposób bycia i jesteś strasznie konfliktowy [prawie jak Kitty] a zasadniczo źródła zapalne usuwamy, żeby inni użytkownicy mogli spokojnie się bawić
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:09 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:10 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:11 am
Neilameane Sir_Snajper Neilameane powyzej 20 dusz do mojej druzyny harcerskiej chce przystapic..... twisted a ja tez moge Kotku?? jak najbardziej Misku ^^ *pshytuuul* tylko bylby klopot z miejscem zamieszkania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:12 am
eek ...czy tylko mi nie działają sklepy, market i bank, czy wam też? eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:13 am
Kukus [LINKIN] Kukus ja im je zaraz podliczę... ale tak, że im staną ością w gardle... Linkin, ty to już mi tylko musisz dać jeden powód i lecisz stąd, bo na serio działasz ludziom na nerwy... w szczególności mi ej sorry, ale co ja tobie zrobilem? Przeciez nie bylo zadnych konliktow, wiec czemu??? sweatdrop topici, cytaty, zachowanie, masz wkurzający sposób bycia i jesteś strasznie konfliktowy [prawie jak Kitty] a zasadniczo źródła zapalne usuwamy, żeby inni użytkownicy mogli spokojnie się bawić Za ten topic juz przeprosilem, cytaty lamie kazdy(prucz modow)(ale nie chcacy). Moze byly male spory, ale mam nadzieje, ze juz nie bedzie.Duzo osob tez mnie tu lubi wink sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:13 am
M-Teen KTO MI PODA KOD DO SIMS�W 2 ?????????? PLZ PLZ PLZ KTO tutaj wog�le ma THe sims 2???? i poda mi kod błaaaaaagam was sweatdrop 3nodding heart ja mam simsy 2 ale nie wiem gdzie smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:15 am
Qatryk eek ...czy tylko mi nie działają sklepy, market i bank, czy wam też? eek nam tez xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:16 am
UGA BUGA ..... Fallusiki i vagineczki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:17 am
kropka Qatryk eek ...czy tylko mi nie działają sklepy, market i bank, czy wam też? eek nam tez xp eshhh.... to juz tutaj typowe wink i czesc wam szkraby biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:17 am
BeeWolf_san UGA BUGA ..... Fallusiki i vagineczki Ja powiem poprostu cze! wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:18 am
Miss_Karina kropka Qatryk eek ...czy tylko mi nie działają sklepy, market i bank, czy wam też? eek nam tez xp eshhh.... to juz tutaj typowe wink i czesc wam szkraby biggrin O, cześć Kariana. Kto Ci zrobił taką fajną sygnaturke?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina kropka Qatryk eek ...czy tylko mi nie działają sklepy, market i bank, czy wam też? eek nam tez xp eshhh.... to juz tutaj typowe wink i czesc wam szkraby biggrin czesc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina (...) czesc wam szkraby biggrin Elo Karinko, dawno Cie nie bylo xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:21 am
Kukus co mam ci powiedziec, ze sie poprawie i mam nadzieje, ze nasze relacje sie poprawia tez! sweatdrop To jak??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|