|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:52 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sir_Snajper Ozzwald Sir_Snajper czy mnie ktokolwiek zauwaza?? znow zaczynam miec dola... to strzel sobie browara albo dwa... pomaga... dzieki za porade, ale wole czysta polska voodke blaugh ale zeby nia sie leczyc trzeba pic w towarzystwie.. bo inaczej nie wypada.. a browarka mozesz w karzdej chwili strzelic... mam widownie, to mam z kim wypic biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Shizuka18 Linkin nareszcie sie ubrales blaugh hihihi gratuluje... Nareszcie chyba moglem, bo ciagle te ERRORY!!! sweatdrop ja tez mialam errory ale jak narazie ich nie mam smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:53 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:54 am
BizzyG a ja nie wiem co mam zrobic z moimi wlosami sweatdrop doradz mi!!! biggrin biggrin biggrin jkabym byla toba to bym sie cieszyla ze mam takie wlosy a nie inne MASZ PROSTE I TERAZ CI SIE SUPER UKLADAJĄ! NIE TO CO JA!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:55 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:56 am
[LINKIN] BizzyG M-Teen BizzyG M-Teen BizzyG hey hey, nom bylo fajowsko wink Kropka to kropka 3nodding joł ziom było zajebiście biggrin I MAM CHOC TROCHE PROSTE WŁOSY XD A NAJLPESZE CHICHRANIE SIE Z SYTUACJI TEGO DNIA: SPӊRZ PRZEZ OKNO xd xd xd xd xd ja tez mam jeszcze prostsze niz mam, chociaz prostszych ode mnie włosikt nie ma razz nastepnym razem probujemy kabrownica!!! biggrin biggrin biggrin ja musze sobie chyba jednak kupić prostownice i to na warkoczyki,bo zapuszczam kudły a ja nie wiem co mam zrobic z moimi wlosami sweatdrop doradz mi!!! biggrin biggrin biggrin Ja doradze! Popatrz na Ozza i zrob iroka, bedzie ci do twarzy!!! wink biggrin chyba jednak nie skorzystam razz [Kukus: a liczyć, kurna, umiesz, przypałowy gamoniu?... Linkin, ty to sobie u mnie grabisz konkretnie, na serio się niebawem pożegnamy... i zapewniam, że bez żalu po mojej stronie]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:56 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:57 am
powyzej 20 dusz do mojej druzyny harcerskiej chce przystapic..... twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:00 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Kim ty jestes, czemu nie chcesz powiedziec i to ty mnie meczysz!!! jestem Kropka, miło mi smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:02 am
M-Teen kropka NIE NIE MOZE CI POWIEDZIEC I NIE MĘCZ JEJ wybawco *bije jej z trudnością jednego allacha * SIE TY SIE TAM NA GӒZE NIE WIERĆ scream xd xd xd Meow O.o
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 9:02 am
Quote: Czy mozesz mi powiedziec jej imie bo nie wiem kim ona jest, ale wiem, ze ja znam!(do ktorej klasy chodzi?) Jak masz na imie, ale ty mnie wkurzasz!!! scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|