|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:27 am
Sir_Snajper Kitty ShadowCat Ja- Yosei ...ano może czasami bywam perfidny... ...ale tylko bywam - nie jestem... *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh *skok na Snajperka* *przyyyytuuuuuuuuul* ja cię zauwasham whee *cmok w polik* 4laugh nie dołooj się kotq whee no juz lepiej *pshytuuuuuuuuuuuul* blaugh ...ha - typowy przykład wzięcia kogoś "na litość" ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:29 am
Dobra, wrocilem! Wiem , ze teskniliscie wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:30 am
[LINKIN] Dobra, wrocilem! Wiem , ze teskniliscie wink blaugh ...tja...niemiłosiernie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Sir_Snajper czy mnie ktokolwiek zauwaza?? znow zaczynam miec dola... to strzel sobie browara albo dwa... pomaga... dzieki za porade, ale wole czysta polska voodke blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Dobra, wrocilem! Wiem , ze teskniliscie wink blaugh baaardzo *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:32 am
Kitty ShadowCat [LINKIN] Dobra, wrocilem! Wiem , ze teskniliscie wink blaugh baaardzo *przytuuuuuuuuuuuuuuul* whee blaugh Skad ja to wiedzialem??? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:32 am
Sir_Snajper Ozzwald Sir_Snajper czy mnie ktokolwiek zauwaza?? znow zaczynam miec dola... to strzel sobie browara albo dwa... pomaga... dzieki za porade, ale wole czysta polska voodke blaugh ale zeby nia sie leczyc trzeba pic w towarzystwie.. bo inaczej nie wypada.. a browarka mozesz w karzdej chwili strzelic...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:34 am
Oho! Czas zmienic sygnature! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:34 am
MISKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * tak sie rzucila, ze Miska na ziemie powalila* MISKU! MISKU! MISKU! MISKU!!!!!! 8zasypuje go calusami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:35 am
Neilameane MISKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * tak sie rzucila, ze Miska na ziemie powalila* MISKU! MISKU! MISKU! MISKU!!!!!! 8zasypuje go calusami* Dziekuje, ale co ja takiego zrobilem??? wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:36 am
[LINKIN] Oho! Czas zmienic sygnature! blaugh ...łał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:36 am
[LINKIN] Neilameane MISKU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! * tak sie rzucila, ze Miska na ziemie powalila* MISKU! MISKU! MISKU! MISKU!!!!!! 8zasypuje go calusami* Dziekuje, ale co ja takiego zrobilem??? wink blaugh ach nie Ty!!!! Snajpier!!!!! ^____________________^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:38 am
Ja- Yosei [LINKIN] Oho! Czas zmienic sygnature! blaugh ...łał... No nie! Jaka nowosc!! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...ja zdupiam... ...sayonara ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Sir_Snajper czy mnie ktokolwiek zauwaza?? znow zaczynam miec dola... ...zaczynasz mieć doła bo nikt Cie nie zauważa? ... -_- no a jak blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|