|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:10 am
Kitty ShadowCat aaa...LP... *przytuuuuuuuuuuuuul* sorki sweatdrop ...nie ma to jak zdolność kojarzenia na wysokim poziomie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:10 am
[LINKIN] Kitty ShadowCat aaa...LP... *przytuuuuuuuuuuuuul* sorki sweatdrop Nie ma sprawy! Ale nadal moizecie mowic mi LP! Mi sie to podoba wink Yo LP exclaim blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:11 am
Sorry, na chwile znikam! z/w
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:12 am
Ja- Yosei Kitty ShadowCat aaa...LP... *przytuuuuuuuuuuuuul* sorki sweatdrop ...nie ma to jak zdolność kojarzenia na wysokim poziomie biggrin xd ..... ..... wiecie jak mnie w klasie nazwali?..... Danka xp stare stare nawet nie wiem dlaczego....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:12 am
...stop the rock ...can't stop the rock! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:14 am
Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat aaa...LP... *przytuuuuuuuuuuuuul* sorki sweatdrop ...nie ma to jak zdolność kojarzenia na wysokim poziomie biggrin xd ..... ..... wiecie jak mnie w klasie nazwali?..... Danka xp stare stare nawet nie wiem dlaczego.... ...najwyraźniej niezła musi być z Ciebie Danka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:17 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:18 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:21 am
...ano może czasami bywam perfidny... ...ale tylko bywam - nie jestem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:22 am
czy mnie ktokolwiek zauwaza?? znow zaczynam miec dola...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:23 am
Sir_Snajper czy mnie ktokolwiek zauwaza?? znow zaczynam miec dola... to strzel sobie browara albo dwa... pomaga...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:23 am
Sir_Snajper czy mnie ktokolwiek zauwaza?? znow zaczynam miec dola... ...zaczynasz mieć doła bo nikt Cie nie zauważa? ... -_-
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:24 am
Ja- Yosei ...ano może czasami bywam perfidny... ...ale tylko bywam - nie jestem... *przytuuuuuuuuuuuuul* whee 4laugh *skok na Snajperka* *przyyyytuuuuuuuuul* ja cię zauwasham whee *cmok w polik* 4laugh nie dołooj się kotq whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|