|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:57 am
Kitty ShadowCat sweatdrop ..... *wstaje* *podaje łapkę* miło mi... Kitty jestem sweatdrop Chcesz mi dogryzc czy co, bo cie kumam!!! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:58 am
[LINKIN] Kitty ShadowCat sweatdrop ..... *wstaje* *podaje łapkę* miło mi... Kitty jestem sweatdrop Chcesz mi dogryzc czy co, bo cie kumam!!! sweatdrop nie blaugh chcę się przywitac biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:59 am
[LINKIN] mi dogryzc czy co, bo cie kumam!!! sweatdrop ...nie no - to jest Kitty i tyle...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat [LINKIN] Kitty ShadowCat sweatdrop ..... *wstaje* *podaje łapkę* miło mi... Kitty jestem sweatdrop Chcesz mi dogryzc czy co, bo cie kumam!!! sweatdrop nie blaugh chcę się przywitac biggrin Wiec co mialo znaczyc"O.o. *jebut* +_+' ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa BOZE KTO SIE WŁAMUJE?!?!?!?! ja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:02 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:04 am
Ozzwald Kitty ShadowCat [LINKIN] Wiec co mialo znaczyc"O.o. *jebut* +_+' ?? zdziwiło mnie że zntoś nowy.... nie żebym miała coś przeciwko sweatdrop sweatdrop ale ty go juz znasz... neeee... nie znam xp chyba ze zmienil nick sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:05 am
Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat [LINKIN] Wiec co mialo znaczyc"O.o. *jebut* +_+' ?? zdziwiło mnie że zntoś nowy.... nie żebym miała coś przeciwko sweatdrop sweatdrop ale ty go juz znasz... neeee... nie znam xp chyba ze zmienil nick sweatdrop ...miał LP_PL o ile pamiętam... sweatdrop ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:06 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:06 am
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ozzwald Kitty ShadowCat [LINKIN] Wiec co mialo znaczyc"O.o. *jebut* +_+' ?? zdziwiło mnie że zntoś nowy.... nie żebym miała coś przeciwko sweatdrop sweatdrop ale ty go juz znasz... neeee... nie znam xp chyba ze zmienil nick sweatdrop ...miał LP_PL o ile pamiętam... sweatdrop ... Dobrze pamietasz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:07 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:08 am
aaa...LP... *przytuuuuuuuuuuuuul* sorki sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 8:09 am
Kitty ShadowCat aaa...LP... *przytuuuuuuuuuuuuul* sorki sweatdrop Nie ma sprawy! Ale nadal moizecie mowic mi LP! Mi sie to podoba wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|