|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:50 am
*ziewww* a ja dzis nie byłam w szkole blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:51 am
Kitty ShadowCat *ziewww* a ja dzis nie byłam w szkole blaugh ...czyli się odupiasz? domokun ...Ave Linkin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:52 am
Kitty ShadowCat *ziewww* a ja dzis nie byłam w szkole blaugh a ja od miesiaca nie mam szkoly blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:52 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:54 am
Ja- Yosei Kitty ShadowCat *ziewww* a ja dzis nie byłam w szkole blaugh ...czyli się odupiasz? domokun ...Ave Linkin neeee xd wczoraj przeszłam cały szczecin i dzis nie byłam w stanie chodzić sweatdrop moje biedne stopy crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:54 am
Witam wszystkich znowu!!! mmmmmmm najadlem sie biggrin addik mam kase
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:55 am
BOZE KTO SIE WŁAMUJE?!?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat *ziewww* a ja dzis nie byłam w szkole blaugh ...czyli się odupiasz? domokun ...Ave Linkin neeee xd wczoraj przeszłam cały szczecin i dzis nie byłam w stanie chodzić sweatdrop moje biedne stopy crying ...straszne ... ...Ave Snajper
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweatdrop ..... *wstaje* *podaje łapkę* miło mi... Kitty jestem sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Driadaa BOZE KTO SIE WŁAMUJE?!?!?!?! wlamywacze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:56 am
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat *ziewww* a ja dzis nie byłam w szkole blaugh ...czyli się odupiasz? domokun ...Ave Linkin neeee xd wczoraj przeszłam cały szczecin i dzis nie byłam w stanie chodzić sweatdrop moje biedne stopy crying ...straszne ... ...Ave Snajper AvE YoSeI exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:57 am
Ja- Yosei Kitty ShadowCat Ja- Yosei Kitty ShadowCat *ziewww* a ja dzis nie byłam w szkole blaugh ...czyli się odupiasz? domokun ...Ave Linkin neeee xd wczoraj przeszłam cały szczecin i dzis nie byłam w stanie chodzić sweatdrop moje biedne stopy crying ...straszne ... ...Ave Snajper mnie straszne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|