|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:17 am
Tomir *spiewa piesn przyzywajaca masamune* ooo takk twisted Haba haba ?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ntsumi_Aya Tomir *likwiduje klona* powalczmy 1 na 1 twisted Ok twisted *czeka na posunięcie Tomira* Snajper - to jest moja walka biggrin xd oki nie bede sie wtracal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir *spiewa piesn przyzywajaca masamune* ooo takk twisted yyyy eek .... stare falszujesh .... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy Julka @opcy to w sumie.. zamiast 1 mln g musialabym zbierac ze 5 mln xp ale ja jeszcze dostalam od 9 tego dwa giftboxy i trunka crying crying s**t ! Julka: a tredy tez cofną ?? zdnych trejdow nie bedzie (jezeli sie odbyly po 9 maja) s**t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja dostalam dotacje w wysokosci 30 k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk [pada na ziemie i traci przytomność...] ktos by mogł mi wytłumaczyc ? bo nie łapie....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Tomir *spiewa piesn przyzywajaca masamune* ooo takk twisted Haba haba ?? blaugh nie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka opcy Julka @opcy to w sumie.. zamiast 1 mln g musialabym zbierac ze 5 mln xp ale ja jeszcze dostalam od 9 tego dwa giftboxy i trunka crying crying s**t ! Julka: a tredy tez cofn�… ?? zdnych trejdow nie bedzie (jezeli sie odbyly po 9 maja) s**t !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a ja dostalam dotacje w wysokosci 30 k !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk gonk [pada na ziemie i traci przytomność...] ale napisane jes jeszcze to: Lanzer Compensation to all users is being calculated and the gold / items will be granted shortly after the rollback is complete.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:18 am
Powinni zobaczyc kto najwiecej golda zebral i czy nie hackowal ... i jemu cofnac ... a nie na NAm ...czyciwym Gaiowiczom ... crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:18 am
Tomir *spiewa piesn przyzywajaca masamune* ooo takk twisted Masaco? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:19 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:20 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:20 am
Ntsumi_Aya Tomir *spiewa piesn przyzywajaca masamune* ooo takk twisted Masaco? Oo to miecz mojego opiekuna swiete nodaci tylko 2,30 m. dlugosci hehe
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:21 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:22 am
Julka W sumie to dostałam dotacje w postaci itemk�w do sprzedania... nie dostalas..... wink bo dzis bedzie dopiero 9 maja dla itemow i kasy.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 7:22 am