|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:08 am
Niech mi ktos powie czy mam bledy w sigu, bo gramatyka jest straszna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:08 am
Kiray Quili [LINKIN] Quili *wchodzi ze zgaszoną miną* zamkneli market czy co ?? siemka wszystkim... xd Cze! Market jak i inne sklepy jest niedostepny!! sweatdrop zajebiście normalnie, a miałam nadzieje pozbyć sie towaru (jedna ryba...ale zawsze... blaugh ) Zazdroszcze ja mialem prawie cale wiadro rybek i mi sie przegladarka zepsula, i juz ich nie mam crying to jeszcze nic.....ja miałam prawie pełne wiadro i przez własną głupote kliknęłam na fishinig i wiadomo...rybki zrobiły papa....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:09 am
Kiart Kiray Quili [LINKIN] Quili *wchodzi ze zgaszoną miną* zamkneli market czy co ?? siemka wszystkim... xd Cze! Market jak i inne sklepy jest niedostepny!! sweatdrop zajebiście normalnie, a miałam nadzieje pozbyć sie towaru (jedna ryba...ale zawsze... blaugh ) Zazdroszcze ja mialem prawie cale wiadro rybek i mi sie przegladarka zepsula, i juz ich nie mam crying A ja chce przynete ... domokun Moge ci sprzedac! Dzisiaj jest jak na wage zlota, wiec promocja jedyne 5000g blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:10 am
Julka Niech mi ktos powie czy mam bledy w sigu, bo gramatyka jest straszna... to zdanie na dole troche mi nie pasuje
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:13 am
Love sometimes becomes energy for the angel of death .....
ale mnie tu nie ma...... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:15 am
ej cicho.......... mam dwa pudełka robali (AHAHAHAHA !!!! blaugh ) !!!!!!! cool biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Love sometimes becomes energy for the angel of death ..... ale mnie tu nie ma...... ninja czesc opcy .... od kiedy interesujesh sie magic the gattering question mash jakis deck question albo konto na on line question
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Tomir Aidanna musze sie pochwalic MAM STALE LACZE w koncu whee sczesciara stare muahahaha!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:17 am
aaaaa stressed nienawidze niewidzialnych przeciwnikow w ADOMie scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:18 am
Dobra zboki ja spadam, wroce....... tak jakos wroce! blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:20 am
[LINKIN] Dobra zboki ja spadam, wroce....... tak jakos wroce! blaugh nara sam jestes zbok xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:20 am
[LINKIN] Dobra zboki ja spadam, wroce....... tak jakos wroce! blaugh no to lec ..... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:21 am
Cześc, biggrin wroociłem, daffno mnie nie było ale jestem xd heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:23 am
[LINKIN] Dobra zboki ja spadam, wroce....... tak jakos wroce! blaugh pa............... (kto tu jest zbokiem ??) wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 6:23 am
Tomir [LINKIN] Dobra zboki ja spadam, wroce....... tak jakos wroce! blaugh nara sam jestes zbok xp Wiem! blaugh Pa!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|