|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:34 am
Ozzwald Kiray [LINKIN] Kiray M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* kolejna dziewczyna w zlym humorze wink Ej Kiray choć zalozymy klub wink blaugh Jaki? Jak nocny z tancami GO-GO to ja sie na to pisze blaugh to ja juz chce zarezerwoac stolik.. jak najblizej sceny... blaugh Ozz spoko na ciebie bedzie czekala loza VIPow wink Panienki beda tanczyly wokol Ciebie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:35 am
Julka Jaki moze byc max. rozmier rys. do siga bo ciagle zapominam... 500/500 pikseli i rozmiar nie przekraczajacy lacznie 1mb wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:35 am
Christoff_Gangrell Kiray Julka Teraz pozostaje mi na niego poczekać...
[Staje koło wejścia do Gildii]
Kiedys będzie musiał przyjść... Rzuc w niego jeszcze kotem, bo ten mu podrapie twarz xd Czyzbym widziął tu wyrazna inspiracje pewnym komiksem?? blaugh Chyba nie...tak samo z siebie przyszlo mi to na mysl xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:38 am
Kiray Christoff_Gangrell Kiray Julka Teraz pozostaje mi na niego poczekać...
[Staje koło wejścia do Gildii]
Kiedys będzie musiał przyjść... Rzuc w niego jeszcze kotem, bo ten mu podrapie twarz xd Czyzbym widziął tu wyrazna inspiracje pewnym komiksem?? blaugh Chyba nie...tak samo z siebie przyszlo mi to na mysl xd whee A spoko... bo w jednym takim komiksie sie zgrywali z Przyczajonego tygrysa... i babka :"Posmakuj ciosu Koci pazur" i gosciowi kota na twarz rzuciła xd ...a on na to"Cześc Michael" xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:39 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:40 am
[Kładzie sie w swojej piaskownicy, okrywa pelerynka i zasypia zapłakana]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:41 am
ide sie przejśc i sprawić manto KUMPLOWI!!! scream *wychodzi z hukiem*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:42 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka [Kładzie sie w swojej piaskownicy, okrywa pelerynka i zasypia zapłakana] *podchodzi i ja pieszczotliwie glaszcze i ociera lzy gdy ona zasypia* wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:44 am
[LINKIN] Julka [Kładzie sie w swojej piaskownicy, okrywa pelerynka i zasypia zapłakana] *podchodzi i ja pieszczotliwie glaszcze i ociera lzy gdy ona zasypia* wink Zostaw ja w spokoju bo nie wiadomo w jak niecny sposob chcesz wykorzystac to ze ona spi domokun blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:45 am
Kiray [LINKIN] Julka [Kładzie sie w swojej piaskownicy, okrywa pelerynka i zasypia zapłakana] *podchodzi i ja pieszczotliwie glaszcze i ociera lzy gdy ona zasypia* wink Zostaw ja w spokoju bo nie wiadomo w jak niecny sposob chcesz wykorzystac to ze ona spi domokun blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:46 am
Kiray [LINKIN] Julka [Kładzie sie w swojej piaskownicy, okrywa pelerynka i zasypia zapłakana] *podchodzi i ja pieszczotliwie glaszcze i ociera lzy gdy ona zasypia* wink Zostaw ja w spokoju bo nie wiadomo w jak niecny sposob chcesz wykorzystac to ze ona spi domokun blaugh yyyyyyyyyy......... stare Bez przesady!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:47 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:48 am
Kiray [LINKIN] Julka [Kładzie sie w swojej piaskownicy, okrywa pelerynka i zasypia zapłakana] *podchodzi i ja pieszczotliwie glaszcze i ociera lzy gdy ona zasypia* wink Zostaw ja w spokoju bo nie wiadomo w jak niecny sposob chcesz wykorzystac to ze ona spi domokun blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|