|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:28 am
[LINKIN] Kiart M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* Witaj 4laugh A tobie co ... ?? domokun Czytaj wyzej ^ stare blaugh ... zdarza sie ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* kolejna dziewczyna w zlym humorze wink Ej Kiray choć zalozymy klub wink blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Julka Teraz pozostaje mi na niego poczekać...
[Staje koło wejścia do Gildii]
Kiedys będzie musiał przyjść... Rzuc w niego jeszcze kotem, bo ten mu podrapie twarz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:29 am
M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* hello biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:30 am
a tak wlaściwie to witam szanowne towarzycho smile WaZUuuUupp bejbes? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* Nie pytajcie co jej jest, poprostu gra jej nie działa!!! blaugh stare ALE TO JEST PO PROSTU CHAMSTWO JEŚLI KTOS CI MOWI, ZE DA CI GRE A DAJE NIE KOMPETNA, W OPISIE MA OPIS 'sms' A JAK SIE DO NIEGO DZWONI I WYSLA SMSY TO TYLKO CIE TRACI KASE!!! domokun domokun domokun aaaaaaaaaaaaagh scream scream scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[LINKIN] Kiray M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* kolejna dziewczyna w zlym humorze wink Ej Kiray choć zalozymy klub wink blaugh Jaki? Jak nocny z tancami GO-GO to ja sie na to pisze blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:31 am
kropka a tak wlaściwie to witam szanowne towarzycho smile WaZUuuUupp bejbes? wink witaj biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:32 am
kropka M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* kochanie nie denerwoj sie sad mozna liczyc tylko na siebie nawet na gabe nie moge liczyc bo nie chce mi otwarcie powiedziec ze ie pojdzie do niego MIMO ZE MIESZKA PRAWIE POD NIM!!!!!!!!!!!! scream scream scream xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray [LINKIN] Kiray M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* kolejna dziewczyna w zlym humorze wink Ej Kiray choć zalozymy klub wink blaugh Jaki? Jak nocny z tancami GO-GO to ja sie na to pisze blaugh to ja juz chce zarezerwoac stolik.. jak najblizej sceny... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray Julka Teraz pozostaje mi na niego poczekać...
[Staje koło wejścia do Gildii]
Kiedys będzie musiał przyjść... Rzuc w niego jeszcze kotem, bo ten mu podrapie twarz xd Czyzbym widziął tu wyrazna inspiracje pewnym komiksem?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 13, 2005 5:33 am
Jaki moze byc max. rozmier rys. do siga bo ciagle zapominam...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen [LINKIN] M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* Nie pytajcie co jej jest, poprostu gra jej nie działa!!! blaugh stare ALE TO JEST PO PROSTU CHAMSTWO JEŚLI KTOS CI MOWI, ZE DA CI GRE A DAJE NIE KOMPETNA, W OPISIE MA OPIS 'sms' A JAK SIE DO NIEGO DZWONI I WYSLA SMSY TO TYLKO CIE TRACI KASE!!! domokun domokun domokun aaaaaaaaaaaaagh scream scream scream Chodz nie przepadam za Polskim Hip-Hop'em to ta linijka mi sie podoba : "...Zycie kure****e"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiray [LINKIN] Kiray M-Teen AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAGH!!! scream scream scream crying *trzaska drzwiami, włazi na swoj fotel i siedzi na nim zła, oburzona i zawiedziona* kolejna dziewczyna w zlym humorze wink Ej Kiray choć zalozymy klub wink blaugh Jaki? Jak nocny z tancami GO-GO to ja sie na to pisze blaugh Tak! I te sfrustrowane beda tanczyc, oczywiscie zeby zapomniec wink ! To ktora sie zglasza, zapisuje...?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|